(K)lamač srdcí

70%
(K)lamač srdcí
Plakát traileru

Alex se svou sestrou provozuje společnost, která poskytuje vskutku „speciální“ služby: rozbíjí partnerské vztahy na objednávku! Jednoho dne si je najme bohatý muž, jenž není spokojen s ženichem své dcery. Dvojice „obchodníků se štěstím“ má ovšem na svůj úkol jenom týden. Hra o čas a lásku může začít. Romain Duris (Erasmus a spol., Rozvod po francouzsku) a Vanessa Paradis (Poloviční šance) v romantické komedii o tom, že každá životní jistota je relativní a láska si nedá poroučet.




xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
8
Dost příjemný film, který si hraje s klišé tak moc, až je originální. Sympatické a nenucené postavy se chovají docela uvěřitelně. Velké překvapení.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
10
V rámci žánru "romantická komedie" je tohle asi nejlepší snímek za posledních pár (desítek) měsíců. Těží hodně z nádherných monackých exteriérů (skvělá reklama pro movitější dovolenkáře), ale hlavně z dost originální zápletky, která byla v tomhle francouzském podání téměr plně využita. Čistých 5 to sice není, ale jak říkám - v rámci žánru je tohle lahůka, kterou jsem tady dlouho postrádal, a proto nemůžu níž...9/10
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
8.5
Úžasně zábavná romantická komedie se sympatickým hlavním hrdinou, lehkou komikou a řadou skutečně zábavných momentů. Romain Duris jako svůdce opravdu pobaví a Vanessa Paradis jako objekt jeho zájmu hraje rovněž velmi pěkně. Celkově se jedná o skutečně příjemný snímek na sobotní odpoledne.

Dodatečné informace

Původní název:
L'arnacoeur (více)
  • Monako (K)lamač srdcí
  • Monako L'arnacoeur
  • Monako Epangelmatias kardiokataktitis
  • Monako Heartbreaker
Premiéra v ČR:
26. 8. 2010
Distributor:
HCE
Země původu:
Monako, Francie
Rozpočet:
8,7 mil. USD
Tržby:
47,36 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
(K)lamač srdcí je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch