Rio

68%

Komentáře a recenze 23

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6
Animované filmy mám rád,ale i mezi nimi se najdou výjimky,které mne prostě neosloví ať animací,nebo příběhově. Tohle je přesně příklad Ria,který mne po stránce příběhu vůbec nebavil,ale animace nebyla vůbec zlá. Navíc to celé bylo příliš dětinské a hudební čísla mi trhala uši.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Celkem bídný animák cílící na hodně mladé a nenáročné věkové publikum. Pár dnů po zhlédnutí Ranga a Toy Story 3 bylo Rio v podstatě utrpení a ani teď si absolutně nevybavím nějakou fakt zajímavou scénu. A poprosím - už nikdy nesympatický Eisenbergův hlas v animáku. 4/10
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7
Krásné prostředí, skvělá hudba a pár dobrých záběrů. Má to však plytký, za to příjemný děj. Velice dobře tento animák pobaví.
blazma
blazma
4 928 bodů
10
Některé animáky ve mě prostě probudí to malé dítě. Rio je přesně takové, dokonce mi to přišlo i originální příběh o papouškovy který se bojí létat, jelikož to nikdy jeho život nevyžadoval. Fakt to bylo skvělé a spojené se známým karnevalem v Riu, je prostě výborné zasazení příběhu.
evismaior
evismaior
4 254 bodů
6
Postavičkám se nadá upřít neskutečná roztomilost, barvitost a pohlednost, příběh o papouších, kteří musejí vzít osud do vlastních rukou, ničím nevybočuje z podobných obvyklých taškařic a marketingově je to rozhodně jeden z nejzvládnutějších animáků pro děti - ještě teď pořád někde nacházím nějaké Rio kartičky:-)
Petrson
Petrson
4 166 bodů
5
Průměr z průměru animovaných filmů, písničky a tím to zhruba končí i začíná. Jediné co je na tom zajímavé je nové prostředí.
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
7
Já osobně animované filmy až na vyjímky nemusím, proto to hodnotím podle toho co řekne můj bratr (10 let). Zkombinuji své pocity a přídám jeho bylo to dobrý/bylo to na prd ---> z toho vznikne mé hodnocení v %, ale jako podstatný bod animáků beru kouknout jako celá rodina, nebo nedoporučuji koukat vůbec. Proto tento komentář použiji u většiny animáků, jen u opravdových vyjímek hodím něco více obsáhlého. Souhrn: Pro děti ideální.
saboter
saboter
3 564 bodů
6.5
Sice se už od začátku budete dobře bavit a hlavně samozřejmě děti ale film je něco jako animovaný trochu muzikál protože začínáte písničkou a pak se objevý až po půlce přibližně ale i tak se film zamilují děti a to studiu celkově šlo předem. PS:CZ dabing je povedený.
  • animace,písničky,CZ dabing,humor
  • slabší příběh,dělané především pro děti a jejich rodiče
Edward
Edward
2 481 bodů
7
7/10
Pavlína81
Pavlína81
1 576 bodů
10
Krásná a povedení pohadka pro děti.