Dobytí severního pólu

90%

Komentáře a recenze 8

Dle počtu bodů
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
10
Cimrmani v plné síle, nápadité, chytré, vtipné. Jedno z nejlepších jejich představení, i když jednoduchá působivost těch prvních to není.
Fingon
16 886 bodů
8
Videozáznam DSP naneštěstí není natolik kvalitní -rozuměj zábavný- jako pouhé audio, které mám dost naposlouchané. Vondruška jako George Beran nedosahuje na toho na desce.
M3lios
M3lios
9 140 bodů
10
Moje úplne prvé stretnutie s Cimrmanom. Lepšie je už len začať so Záskokom. Humorovo sú, ale porovnateľné. "Ja být taky čech, ale primitiv. Za náčelníkovými zády sme mluvili o požáru národního divadla. A je to tady! Trúdomyslnost! Už jí má! Polárni noc, má zvláštni moc, každého přepadne smutek...." A mnoho ďalšieho, čo si naší oddaní Cimrmanologové prerobili pre dnešné publikum. Škoda, že som sa narodil ako Slovák....Chcel by som to mať ako povinné čítanie...
bidlobox
3 802 bodů
10
"Přátelé, kamarádi, bratři! Po měsících útrap a strádání nadešla konečně vytoužená chvíle, kdy na tomto nejsevernějším bodě naší zeměkoule stanul Čech. Je to sice poněkud zkaleno tím, že jsem Němec. Ale jen jménem. Srdcem, hlavou i těmato nohama jsem Čech." Legenda je legenda! :)
miza
miza
2 336 bodů
9.5
Pro mě je to asi nejlepší počin divadla Jary Cimrmana.Prostě díky za tuto překrásnou hru.
65David21
65David21
1 704 bodů
10
Se Záskokem pravděpodobně nejlepší hra a není se čemu divit, kvalita tu je ohromná.
tindersticks
tindersticks
774 bodů
10
Tak, přátelé, celou divadelní hru dokážu odříkat slovo za slovem, což by u Cimrmanů nebylo nic divného, ale v tomto případě to dokážu i v těžkých sněhových podmínkách ve skutečném Laponsku. Severní pol je dobyt!
kajka.zmnvv
kajka.zmnvv
16 bodů
10
nejlepší podívaná na světě 😜