Modrý tygr

46%
Modrý tygr

Příběh dvou kamarádů Johanky a Matyáše, kteří se svými rodiči Žofií a správcem Kytkou, žijí uprostřed města v oáze klidu, v kouzelné botanické zahradě. Jejich idylický život však naruší plány místního starosty Rýpa, který nemá botanickou zahradu příliš v lásce a plánuje zde místo ní vystavět nové zábavní centrum. To však Johanka s Matyášem nemůžou dopustit, a tak se společně s modrým tygrem, který se záhadně objeví uprostřed křižovatky, vydávají zachránit svůj milovaný domov. Rodinná komedie producenta Petra Oukropce je jeho režijním debutem a byla natočena podle stejnojmenné knihy Terezy Horváthové.




Petrson
Petrson
4 166 bodů
4
Nádherný název, hezká myšlenka, ale scénář 10%, nehledě na to, že je to celé nějaké nijaké. Navíc zmatené v čase, prostoru, rekvizitách a hlavně v příběhu, který byl jen lapidárně naznačen. Chybí i náznak rozuzlení, pokud neměli všichni vlastně prohrát, ale asi se bourala botanická a lázně ne. Logika v mnoho případech chyběla. Je zvláštní se pustit do tak náročného filmu "bez scénáře."Výborný Jan Hartl, byl tam potencionál, ale neměl prostor. Animace moc hezké, ale samoúčelné. Graficky čistý plakát a pěkně zpracované závěrečné titulky. Plus body tedy za animace (styl jako ve filmu Kdo pak by se vlka bál?) a pěkně nabarveného tygra.
saboter
saboter
3 564 bodů
5
Solidní ale nic moc ale celkem se čeakolo že bude něco víc jako český Scuker Punch ale nakonec stoho neni celkem nic moc ale pořád ujde ale z,atený příběh ale nic moc.
  • kouzelnost fantasie,herci
  • celkem nuda,nic moc ale dost zkažený příběh
harry456
harry456
2 437 bodů
1
Nic moc.

Dodatečné informace

Původní název:
Modrý tygr (více)
  • Slovenská republika Modrý tygr
Premiéra v ČR:
23. 2. 2012
Distributor:
CinemArt
Země původu:
Slovenská republika, Německo, Slovensko, NSR, Česká republika

Powered byJustWatch