Potkali se u Kolína

91%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7.5
Já tyhle dva plyšové medvědy jako dítě miloval. Pokaždé totiž přišli s něčím novým a neokoukaným. Ty bláznivé nápady s kterými dokázali přijít mne jako dítě úplně očarovali. Animace je originální a velmi pěkná. Navíc nezapomenutelný mluvený doprovod od Rudolfa Deyla.
Pas
Pas
6 225 bodů
10
Snímek Břetislava Pojara Potkali se u Kolína si zaslouží absolutorium nejen za existenci postaviček medvědů důvěřivého hloupého a velkého vyčůraného, které skvěle dětsky zobrazují základní lidské vlastnosti, ale zejména za vynikající dabing Rudolfa Deyla. 100%
Kamil Fila
Kamil Fila
4 111 bodů
10
Já jsem Břetislav Pojar a vy jste kdo? Hovno! Aneb veselá příhoda z natáčení...
bidlobox
3 802 bodů
10
Parádní!
Evah
Evah
2 128 bodů
10
Po delší době jsem znovu viděla první díl a musím hodnocení změnit na plný počet, je to prostě jeden z nejlepších večerníčků a i jako dospělá se zasměju. Překvapuje mě, jak dobře je to na tu dobu udělané.
Jonák
Jonák
1 665 bodů
10
Rozhodně jedna z nejlegendárnějších českých animovaných pohádek. Medvědy, měnící se na libovolné předměty, se super nápady, neokoukaným dějem a fajn ukázkou lidských vlastností si zamiluje každé dítě. Originální a zajímavá animace v kombinaci se super dabingem Rudofla Deyla tvoří jednu z nejlepších českých animáků.