Bastardi

46%

Komentáře a recenze 37

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
1
Bastardi jsou určitě nejlepším filmem na kterém se podílel Tomáš Magnusek. Tento nadšenec do tvorby filmu ačkoliv úplně bez talentu ukazuje realitu všedního dne v naší republice. Filmu se nejlépe daří pracovat s dětskými herci,kteří ve filmu brnkají na komediální strunu. Naopak ta dramatická stránka docela pokulhává a působí příliš nuceně a trapně.
Psisko59
Psisko59
32 827 bodů
0.5
Cesta do pekel bývá dlážděna dobrými úmysly ... Takhle zvládnout režijní vedení, bylo by to snesitelnější a možná i smysluplnější. Ale tohle se vážně nedá.
  • úplně všechno (především Magnusek - ten v českém filmu kam vstoupí, tam sto let tráva neroste)
Pete69
Pete69
29 761 bodů
7
Dosti pranýřovaný film a za mě neprávem. Chápu, že drsné téma, které ale prostě existuje je pro mnohé nepříjemné. Za mě plusové body za odvahu. Herecké výkony žádná sláva, film působí amatérsky, ale mě to vůbec nevadí. Drsná sonda do okraje společnosti, drsný příběh, spousta drsných urážek. Osobitý kousek.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
0
Před premiérou čtyřky jsem si dal maraton všech tří dílů. Ano, jsem profesionál. A jde o fascinující vhled do zmatené, zbabělé a zároveň arogantní mysli Tomáše Magnuska. Na rozdíl od dalších dílů tu chybí vrstvy sebeobhajoby, takže to je velmi čistý zážitek - zajímavé je, jak zbytečný je zločin, který je na začátku spáchán, film ve skutečnosti ulpívá na tom, jak málo respektu a slušnosti děti projevují učitelům, což je úžasně výmluvné a ukazuje to, odkud zamindrákovaná dušička čerpá své komplexy. Naprosto tristní technická úroveň by tomu filmu mohla celkem dobře sloužit, kdyby uměl pracovat se syrovostí. Samozřejmě to neumí.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Tomáš Magnusek není Michelle Pfeiffer a Petr Šícha rozhodně není Fernando Meirelles....žádné pořádně drama se tedy nekoná. Emoce se nedostavují - maximálně sem tam nějaké pousmání nad hláškou malých neherců, ale jinak jsem spíš celou dobu nechápavě civěl na monitor, co že se to dvojice Magnusek&Šícha snaží vlastně říct...Navíc film působí i vizuálně hodně telenovelsky, zvuk byl strašný a herci pomalu horší než dětští neherci...odpad byl zase blízko.
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
2
vystřihnout zápletku o pomstě, soustředit se především na satyru o českém školství a bylo by to lepší. V pár připadech ucházející, jinak po všech stránkách učůrávající. Magnuska obdivuju jako člověka který si splnil sen a točí filmy. Ale......... tohle fakt nebrat
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7
Teda obdivuji Tomáše Magnuska za trpělivost a ty nervy. Ty smrady bych snad umlátil. Typická realita ve školách i na ulici. Drzost těch smradů nemá hranic a takové delikventy bych trestal už od 10 let. Velmi povedené a mě se to celkem i líbilo i když jsem se trochu nervnul!
hrumsrt
hrumsrt
9 284 bodů
4
Český filmový bizár! Naprostá hrůza, kdy výběr herců je prostě otřesný! Řada fakt nepříjemných scén. Co se ale alespoň trošku povedlo, bylo nastolení děsivé atmosféry. Ve výsledku jde o pokus o český revenge movie. 35%
Standa.
Standa.
6 180 bodů
4
Tenhle film měl určitě poukázat na některé hrozné věci, co se dějí ve školách v naší republice, ale proč o tom točit film? To by bylo daleko lepší jako dokument, ale za to by nebyly takové penízky, to je přece jasné. Jinak film za moc nestojí.
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
0
Magnusek je asi takovej herec jako já. Ty parchanty bych všechny šoupnul do pasťáku rovnou. Zbytečnej film kterej mě nasral až do výšin. Viz. Malarkey koment. Btw jak je v textu distributora: Za jakým účelem však do školy opravdu přišel, zjistíme až v závěru celého příběhu. - To bych musel bejt úplnej debil aby mi to došlo až v závěru!!! 10%