Vejška

62%
Vejška

Volné pokračování úspěšné komedie Gympl režiséra Tomáše Vorla, ve kterém se opět setkáváme se známými hrdiny Petrem Kocourkem a Michalem Kolmanem. Po dokončení střední školy se však nyní pro změnu potýkají s problémy, které přináší vysokoškolské studium. Zatímco Michal proplouvá studiem na VŠE díky svému vlivnému otci, Petr se marně snaží už po druhé dostat na UMPRUM. Oba kamarády však stále spojuje grafitti -  jejich dlouholetý koníček.




Recenze: Vejška

Kinobox.cz
85%

A přesně to dokázala Vejška – vyjevit na betonových stěnách, ve skleněných vilách a 14-ti podlažních panelácích dokonale vyšperkovanej patetickej track.


sabule
14 227 bodů
6
Film není špatný,ale Gympl byla větší sranda.Kromě hlavních hrdinů,kteří přešli z Gymplu nic moc výběr a více koukatelné by to bylo,kdyby byl film tak o 20 minut kratší.
bayern
13 716 bodů
5.5
Slabý odvar Gymplu,prostě opět zbytečné pokračování.
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
5.5
Scénář se od prvního dílu zhoršil, ale lidi, kteří o sobě tvrdí, že jsou herci, se naučili trochu líp hrát, ale stále bych tomu dal zlatou malinu. Mádl opět skvělý, Kraus taky není nejhorší, ale Vorel ml. stále musí co dohánět, ale je vidět, že se lepší a rozhodně se snaží, je to vidět, ale není to dostatečný výkon. Jinak bych dal i víc.

Dodatečné informace

Původní název:
Vejška (více)
  • Česká republika Vejška
Premiéra v ČR:
23. 1. 2014
Distributor:
A-Company
Země původu:
Česká republika
Přístupnost:
12+
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Vejška


Podobné


Powered byJustWatch