Můj přítel Monk

72%
Můj přítel Monk
Plakát traileru

V St. Claře je zavražděna mladá žena, Nicole Vasquesová. K vyšetřování je přizván jako soukromý poradce Adrian Monk. Monk kdysi pracoval u policie, ale kvůli psychice byl dočasně suspendován. Má sice neobvyklé pozorovací schopnosti, všimne si sebemenší maličkostí, ale je natolik velký puntičkář, že na své okolí působí spíš jako blázen. Při jeho práci ho musí neustále zklidňovat osobní ošetřovatelka Sharona a pravidelně dochází k doktoru Krogerovi na psychoterapii. Když dojde při volební kampani v San Francisku k pokusu o zastřelení kandidáta na starostu Warrena St. Claira, je Adrian Monk stávajícím starostou přizván k vyšetřování. Monkův bývalý nadřízený, kapitán Stottlemeyer, není z této spolupráce příliš nadšený, ale musí respektovat starostovo rozhodnutí. Členové vyšetřovacího týmu i manželka kandidáta, Miranda St. Clairová, jsou velice znepokojeni, když poznají Adriana Monka. Nechápou, proč takový podle nich blázen má policii pomáhat s vyšetřováním atentátu Po ohledání místa činu se Monk domnívá, že atentátník je totožný s vrahem Nicole Vasquézové ze St. Clary. Kapitán Stottlemeyer s Monkem však nesouhlasí. Monk však tuto stopu sleduje dál a požádá jednoho mladíka z týmu, aby mu zjistil nějaké informace. Později mu mladík volá, že něco našel a domluví se, že mu dokumenty vezme domů. Cestou je však přepaden a zavražděn





Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7
Můj přítel Monk přináší do žánru kriminálních seriálu svěží vítr. Adrian Monk je velmi dobře nepsaná postava a také je to životní role Tonyho Shalhouba,který do ní vtiskl tolik lidskosti,že si jí musíte i přes všechny ty fóbie oblíbit. Seriál se nese v takovém pozitivním duchu,že ho prostě nejde nemít rád.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
4.5
Ton je dobrý cvok. Případ, stopa a dementní detektiv na to příjde. Docela klasická humorná kriminálka.
výfuk
výfuk
2 975 bodů
8.5
Seriál mého léta, který mi napomohl k lepší náladě a krimi úžasům. Inteligence pana Monka je úctihodná a výborná. Někdy si i já sám připadám jako Monk. Když ho neco trápí, trápí to i mě. Když vyřešil případ měl jsem dobrý pocit. Když byl v koncích byl jsem v koncích i já. Toto je jediný krimi seriál na světě kde je asi šance, že uhodnete vraha 1 ku 1 000 000.

Dodatečné informace

Původní název:
Detective Monk (více)
  • USA Můj přítel Monk
  • USA Detective Monk
  • USA Detektiv Monk
  • USA Mon
  • USA Monk
  • USA Monk - Flúgos nyomozó
  • USA Shentan A-Meng
Země původu:
USA
Čeština:
Můj přítel Monk je dostupný s českým dabingem

Podobné


Půjčení nebo nákup

Powered byJustWatch