Muži v naději

65%

Komentáře a recenze 45

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
6
Celkem povedená česká komedie,která není ani trapná a už vůbec né zdlouhavá jak tomu bývá v posledních letech zvykem. Vejdělek je zručný režisér i jako scénárista si nevede vůbec zle. Dokázal zde celkem povedeně napsat hlavní hrdiny a obsadit do nich kvalitní herce. Hlavně Bolek Polívka a Simona Stašová jsou super. No a Vica,tak ta je klasicky sexy. Kdo od filmu nic neočekává,tak nemůže být zklamaný a to je přesně můj případ.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
2
Nevtipná hromada slizu s dějem na pět minut. Upřímně ve své dobrotě doufám, že ta Slovenka potratila, protože přivést dítě do Vejdělkova světa, kde se dá žít spokojeně jen za pomoci lží a podvádění, by byl smrtelný hřích.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Ok ok. Už ze startu jsem moc nepobíral, že tchán pro dobro své dcery doporučí svému zeti, aby ji podváděl, ale budiž. Pak nakráčela vnadná Vica, sundala si kalhotky (tahle scéna asi nemá v českém filmu obdoby) a to byl boužel také zároveň vrchol filmu. Troška točí krávoviny pro svý obyčejný lidi. "Rádoby intelektuálové" si raděj pustí Vejdělka, ale v globále je to to samé. Ženy v pokušení na mě nyní působí jako neskutečný majstrštyk.
Fingon
16 886 bodů
8
70% Tak mělo to i dobré stránky, ale tu adoraci nevěry fakt nemůžu překousnout...
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
5
Já si nemůžu pomoct, ale mě tento film skutečně naštval. Nepobavilo mě to a když jsem odcházel z kina, kde jsme byli čtyři, tak se všichni chlapi zoufale snažili dostat k východu. Děs, běs. A uprostřed filmu nejdebilnější zápletka, kdy jsem jen zíral s otevřenou pusou. WTF. Tohle fakt ne.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Doufal jsem že to bude čistě jen průměrný film tak jako ostatní jemu podobný a nezklamal jsem se. Jediné co se povedlo, tak snad jen to, jak Bolek perfektně kamufloval nevěru.
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
7
Vejdělek podruhé a doufám, že ne naposledy. Opět skvělá práce, co se postav, herců, příběhu a vtipu týče. Kdyby se takovéto filmy u náš točili častěji, neměl bych nač remcat, ale ono se takových moc netočí .
Milandob
Milandob
8 900 bodů
2
z toho finale sa mi chcelo zvracat...
avenis
avenis
7 963 bodů
8
Dokonale vystajlované včetně umělých kytek a břečťanu, dobře okostýmované, mile zahrané. Jeden šok uprostřed. Velké zamyšlení na konci. Roztomilá rolička Michala Novotného coby chápajícího vrchního. Je jasné, že všechno je prifarbeno a aromatizováno, ale dobře se na to kouká. (22.8.2021)
Standa.
Standa.
6 180 bodů
7
Pohodovka pro zasmání, teda pokud vám nevadí tenhle druh humoru. Ale vysvětlí mi už konečně někdo, proč ve většině takových komediálních filmů musí vždycky někdo umřít? Když jdu na komedii, tak se chci prostě jenom bavit.