Muži v naději

65%
Muži v naději
Muži v naději jsou český komediální film v hlavních rolích s Bolkem Polívkou, Jiřím Macháčkem a Vicou Kerekes. Příběh sleduje Rudolfa (Bolek Polívka), veterána v otázkách srdce, který má na věci jasný názor: "Nevěra je základ šťastného manželství." Jeho teorie je postavena na tom, že pokud manžel občas zahýbá, musí si pak víc vážit toho, co má doma. A když se svého zetě Ondřeje (Jiří Macháček) pokusí naučit těmto životním pravidlům, věci se začnou komplikovat na všech frontách. Ondřej, který je zpočátku věrný své ženě, se totiž nečekaně zamiluje do jiné, a to s Rudolfovou "pomocí".



Recenze: Muži v naději

Kinobox.cz
60%

Není až tak důležité, co se říká, jako spíš jak a kde se to říká. Okořeníte-li to celé vtipem, divák si pak nejspíš ani nevšimne, že mu jako šišky do krku cpete jen stokrát omleté floskule. Situace znáte, pointy nečekáte, chytrosti se spíš bojíte, na happy end spoléháte. Ideální menu pro masy. Což - jak mě tak napadá - je vlastně také umění!


Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
6
Celkem povedená česká komedie,která není ani trapná a už vůbec né zdlouhavá jak tomu bývá v posledních letech zvykem. Vejdělek je zručný režisér i jako scénárista si nevede vůbec zle. Dokázal zde celkem povedeně napsat hlavní hrdiny a obsadit do nich kvalitní herce. Hlavně Bolek Polívka a Simona Stašová jsou super. No a Vica,tak ta je klasicky sexy. Kdo od filmu nic neočekává,tak nemůže být zklamaný a to je přesně můj případ.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
2
Nevtipná hromada slizu s dějem na pět minut. Upřímně ve své dobrotě doufám, že ta Slovenka potratila, protože přivést dítě do Vejdělkova světa, kde se dá žít spokojeně jen za pomoci lží a podvádění, by byl smrtelný hřích.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Ok ok. Už ze startu jsem moc nepobíral, že tchán pro dobro své dcery doporučí svému zeti, aby ji podváděl, ale budiž. Pak nakráčela vnadná Vica, sundala si kalhotky (tahle scéna asi nemá v českém filmu obdoby) a to byl boužel také zároveň vrchol filmu. Troška točí krávoviny pro svý obyčejný lidi. "Rádoby intelektuálové" si raděj pustí Vejdělka, ale v globále je to to samé. Ženy v pokušení na mě nyní působí jako neskutečný majstrštyk.

Dodatečné informace

Původní název:
Muzi v nadeji (více)
  • Muži v naději
  • Česká republika Muzi v nadeji
  • Česká republika Férfiremény
  • Česká republika Mezczyzni w nadziei
  • Česká republika Muži v nádeji
  • Česká republika Umutlu Erkekler
  • Česká republika Мужские надежды
  • Česká republika Мъжки надежди
Premiéra v ČR:
25. 8. 2011
Distributor:
Falcon
Země původu:
Česká republika, Česká republika

Podobné