Kuky se vrací

67%
Kuky se vrací
Šestiletý Ondra trpí astmatem, a tak ze "zdravotních důvodů" musí pryč i jeho oblíbená hračka - růžový medvídek Kuky. Když maminka vyhodí Kukyho do popelnice, začne pracovat Ondrova fantazie, v níž prožívá medvídkovy příběhy v neznámém přírodním světě. Je to ale opravdu jen sen malého kluka a nebo se Kuky skutečně vydal za největším dobrodružstvím svého plyšového života?



Recenze: Kuky se vrací

Kinobox.cz
90%

Dobrodružná extáze pro malé i velké. Kuky se vrací ekologickou odbojností připomíná slavný Svěrákův studentský film Ropáci, omamným oparem dětství oživuje vzpomínky na Obecnou školu, naléhavostí odkazuje na horečnatý sen Kolji a rozkošnické uličnictví si ve velkém půjčuje od Indiana Jonese.


Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
4.5
Po stránce výtvarné mne Kuky spíše děsí. Tohle přece nemůže být hodno snímku z roku 2010. Po stránce scénáře není Kuky nijak originální. Nechci být ke Svěrákům moc kritický,protože mám jejich tvorbu rád,ale Kuky je podle mne výrazné šlápnutí vedle. Je to věc vkusu.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 283 bodů
6
Milá pohádka, plná klišé a trochu zdlouhavá. Ale na krásné tři hvězdy to určitě dá. A vlastně na loutkový film o růžovém panákovi je to skvělý výkon.
M3lios
M3lios
9 141 bodů
10
Pre mňa najlepší český film ,aký som kedy videl. Miloval som ho v detstve a milujem ho doteraz..


Dodatečné informace

Původní název:
Kuky se vrací (více)
  • Dánsko Kuky se vrací
Premiéra v ČR:
20. 5. 2010
Distributor:
Falcon
Země původu:
Dánsko, Česká republika, Velká Británie
Čeština:
Kuky se vrací je dostupný s českými titulky a českým dabingem

Podobné


Powered byJustWatch