Formule!

50%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
5.5
Není to zas tak zlé jak by se mohlo na první pocit zdát. Pro mne osobně by to bylo více zajímavé kdyby se jednalo o prostředí Formule 1 a né o nižší soutěž. Zatímco Sly jako herec podává dobrý výkon,tak jako scénárista dočista zklamal. Film je plný absurdních scén (jízda v Tokyu) a klišé. I přesto má film docela spád a ty necelé dvě hodinky celkem utečou.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Když jsem přežil Slye jako fotbalového brankáře, tak jeho jezdecké eso mě prostě nemohlo vyvézt z míry...On ten scénář je ale hodně mizerný a ve výsledku to vlastně ani neukazuje nekalé praktiky v F1 ale pouze 100x omletou pohádku o životním prozření. A tak je nakonec tím, kdo tehle film vytahuje z mizérie, Renny Harlin. A je tedy jediným důvodem, proč tenhle film vidět. 3.5/10
Milandob
Milandob
8 900 bodů
4
je obdivuhodné, že tento film aj keď má neuveritelne tupý scenár nie je tak hrozný a dá sa vydržať sledovať, hlavne vďaka harlinovej dynamickej réžii. stallone je dosť nevýrazný a ostatný nie sú o nič lepší. jediná dobrá vec na tomto filme je vážne harlinova réžia, ktorý patrí medzi jedných z najlepších akčných tvorcov.
Pavlína81
Pavlína81
1 576 bodů
5.5
Tady se to opět nepovedlo.
Medúska
Medúska
947 bodů
3
Tohle nebyla role pro Stalloneho. Měli dát hlavní roli někomu jinému. Velký podprůměr.