Krotitelé duchů II

72%

Komentáře a recenze 20

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
8
Já si naopak nemyslím,že by u tohoto pokračování byl nějak znatelný pokles kvality,nebo zábavných momentů. Před kamerou se sešli všichni představitelé z prvního dílu a na režisérskou stoličku opět usedl Ivan Reitman. Za mne tedy naprostá spokojenost. Výborný scénář,spousta gagu a geniální herci. Pokračování jak má být!
Pete69
Pete69
29 697 bodů
7
Pro mě jsou oba dva díly Krotitelů srovnatelné. "Kníže Vigo" dodal dvojce šťávu a přesto, že je to něco co už tu bylo, pořád je to dobré. Humor, akce, napětí vše v jedné kostce. Je dobře, že nebyly natočené další díly, protože už by to šlo určitě jen a jen z kopce.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 393 bodů
8
Volné pokračování už tolik nekypí takovou zábavností jako předchozí snímek, ale děj je za to daleko plynulejší. Režisér Ivan Reitman se zřejmě chtěl vyhnout sebevykrádání, což se mu vcelku podařilo. Ono přijít dějově s něčím novým u takovéhoto námětu není zrovna jednoduché. Předvídatelné to však přesto je, a tak lze jen očekávat, jestli se děj bude vyvíjet tak, jak lze předpokládat. Vizuální efekty už dnes vypadají velice jednoduše, ale na svou dobu patřili mezi ty nejlepší. Snímek tedy nemá čím překvapit, ale přesto se jedná o podívanou, která neurazí ani dnes.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Ještě o chlup slabší než jednička. Vážně nevím, co tady na těch 2 dílech má být tak zábavné. 4/10
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
6.5
Typický film, po jehož skončení člověk lituje, že si raději znovu nepustil jedničku. Dvojka postrádá zábavnost a překvapení jedničky a přestože je profesionálnější a dražší, paradoxně jí to bere to úžasné kouzlo jedničky. I zde je však řada skvělých vtípků a nápadů.
lamps
lamps
15 156 bodů
7
Z mého pohledu naprosto srovnatelné s prvním dílem. Zůstala legendární znělka, zůstal hravý a nesmírně nápaditý Ivan Reitman a hlavně zůstala skupinka hlavních herců, kteří opět předvádí nezapomenutelnou komediální show. Svižný příběh pobaví děti i dospělé a všemu nasazují korunu velmi pěkné vizuální efekty, v jejichž jednoduchosti tkví to největší kouzlo. A Wilhelm von Homburg byl jako záporák jednoznačně správná volba..
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8
Neméně perfektní pokračování duchařské komedie s dostatkem humoru. Avšak v tomto dílu tempo o trochu polevilo.
M3lios
M3lios
9 140 bodů
8
Na účet Ghostbusters dvojky som počul toľko špiny ,že som ani nechcel veriť ,že by taká skvelá komédia mala také zlé pokračovanie. Myslel som si ,že sú to bludy. A mal som pravdu. Ghostbusters 2 je rovnako nabitý energiou ,humorom a nápadmi ako prvý diel .Bill je jeden z rých komikov ,u ktoreho nepotrebujete aby niečo hovoril a už vám je do smiechu ,takže v tomto bode je to rovnako skvelé. Jedinú vec ,čo môžem filmu vytknúť je pomalý a nezaujímavý začiatok a potom (pre mňa) zase až moc dlhý koniec. Ale zlý film to nie je. Len o trochu horší. No ak milujete jednotku ,dvojkou chybu nespravíte. 79% - ďakujem Ivan ,že si Slovensko reprezentoval najlepšie ako sa dalo 😊
Milandob
Milandob
8 900 bodů
10
i ked je to v podstate kopirka prveho dielu, tak dvojku krotitelov tiez zboznujem (i ked hlavny dovod bude fakt ze je to prvy film co si pamatam ze som videl v kine). skvele hlasky a mix komedie s hororom ktory nenudi...
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
8
Je to tak, ale dvojka této legendární duchařské komedie se mi líbí stejně jako první díl a tak nějak neodmyslitelně k sobě patří a tvoří vzájemný celek, když se podívám na první díl, musím vidět i druhý. Herci zde zůstali stejní, což je jedině dobře a přibyli další, kteří také stojej za to, zápletka stejně šílená, jako v předcházejícím díle, opět plno vtipných situací i hlášek. A navíc zmiňuji chytlavej a zapamotavatelnej geniální song Ghostbusters, který sice zazněl už v prvním díle, ale ke komentáři k němu jsem se zapoměl zmínit.