Žhavé výstřely 2

80%

Komentáře a recenze 15

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
9
Moc často se nestává,aby bylo pokračování lepší než první díl,ale žhavým výstřelům se to podařilo. Chvílemi to bylo sice hnáno až do extrému,ale koho to štve,když to všechno funguje na výbornou. Nedávno jsem shlédl film Casablanca a to mi teprve došlo co je tím hlavním parodovaným filmem.Tvůrci si skvěle pohráli se všemi těmi klišé a milostným trojúhelníkem. Charlie Sheen je řízek a od dob žhavých výstřelů patří mezi mé nejoblíbenější herce.
Pete69
Pete69
29 761 bodů
6
Druhý "Rambo" díl se mi líbil více, než ten Top Gunovský, dal bych tak 65%. Film si bere na paškál přepálené akční filmy, ale bohužel je v této parodii hodně hlušších míst. Škoda také je, že nedostal více prostoru Lloyd Bridges a jeho geniální postava.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
10
Bezchybná genialita tak nacpaná vtipy, že i po pátém zhlédnutí objevíte něco nového. Řež, na kterou nedám dopustit.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7
Oproti geniální jedničce je to scenáristicky sešup, ale musím vyzdvihnout neskutečnou výpravnost, která si nikterak nezadá s parodovaným filmem Rambo 2. Některé scény hraničí s genialitou, některé jsou pochopitelně slabší. Charlie Sheen nabral svalovou hmotu do epických rozměrů a filmu vévodí Lloyd Bridges jako prezident, který mě rozesmál zdaleka nejvíc.
lamps
lamps
15 156 bodů
10
Pro mě naprostá jednička mezi parodiemi, která kvalitou ještě převyšuje první díl. Tvůrci dali opět dohromady skupinu skvělých herců, kteří na place hodinu a půl předvádějí jednu bláznivinu za druhou a i po desátém shlédnutí zaručeně najdete nějaký vtípek, jehož jste si dříve nevšimli a zase se smějete jako šílení. Všichni, kdo to ještě neviděli, by neměli otálet a rychle si žhavé výstřely opatřit, protože neví, o co přichází. Kde jinde také uvidíte, jak se z luku vystřeluje slepice, jak se dá zabít člověk, když po něm hodíte náboj nebo jak se dá vrtulníkem obletět Slunce?
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7
Tak jako předchozí díl, tak i tento se rovná klasickým drsným parodiím.
M3lios
M3lios
9 140 bodů
10
Pecková paródia ,ktorá síce ako jej podobné spolieha na jednoduchy humor ,ale snaží sa vám ho podávať decentne a so super príbehom. Je to krvavejšie jak RoboCop ,jak Total Recall a je to dokonca aj najkrvavejší film na svete :D Ak sa chcete zasmiať na random gagoch ako šofér ,čo za jazdy vystúpi ,aby natočil muckajúceho sa Charleyho Sheena a následne ich stalkuje domov ,alebo Topper po hlavu zasypaný nábojmi potom filmami od Abrahamsa nemôžete spraviť nikdy chybu. Ak ste zatiaľ nic nevideli od kráľa komédii nie ste pravým filmovym fanúšikom.
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
8.5
Větší, lepší, vtipnější, úžasnější... Nemá cenu tady vše rozepisovat, prostě je to skvělé, víc netřeba říkat.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
10
pokračovanie kultovej klasiky je ešte vtipnejšie ako jednotka, takže ide (podľa mňa) o jednu z najlepších paródií aké boli nakrútené. je tu obrovské množstvo skvelého slovného ako i obrazového humoru a veľa geniálnych scén (súboj, likvidácia tábora). hudba je tiež skvelá, ale čo majú s tým verhoevenom (počet mŕtvych ako robocop a total recall)? pozor!!! platí to isté ako u jednotky nesledovať po slovensky, lebo prídete o dosť slovného humoru!!!
p.a.douch
p.a.douch
8 350 bodů
9.5
Pro mě tento film ještě překonává první díl. Nenapadají mě žádný moudra, které bych k němu měl napsal. Snad jen - je to strašná sranda a hlášky a fóry nedaj divákovy vydechnout. Jim Abrahams je bůh. nové postavy jsou boží a takovej závěrečnej souboj jsme v žádném akčňáku ještě neviděl.Halarm, Omar Sharif.