Herkules 3D

14%

Komentáře a recenze 11

Dle počtu bodů
M3lios
M3lios
9 140 bodů
0
Ako ja si myslím, že existujú aj horšie filmy než je tento paškvil, ale to neznamená, že je to kvalitné. Hraničí to s hranicou kedy je už niečo tak moc zlé až je to neznesiteľné a medzitým, že je to tak zlé až je to vlastne mega vtipné. Plus si k tomu prirátajte "kvalitný český dabing" a o zábavnú YouTube recenziu či ako ožralecký program na chatu ako vytvorené....
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 867 bodů
0
Rozhodl jsem se, že udělám sérii těch nejhorších filmů vůbec a mám pocit, že to nebyl dobrý nápad. Upřímně tyhle filmy stojí za absolutní kulový a nemá cenu je brát jako filmy, spíš možná jako video na vypuzení mozku z hlavy. Pozorovat růst trávy v reálném čase je inteligentnější možnost strávení života, než koukat na tohle. Tento komentář použiji u všech těchto filmů, protože se nenajde jediný, na který by to nesedělo.
Profilová fotka
Uživatel
2 840 bodů
2
Hvězda za Hogana ;)
Jto_rating
Jto_rating
1 370 bodů
1
Nejlepší film na světě xd
michaela159
michaela159
1 045 bodů
0
Vůbec se mi to nelíbilo. Byla to nuda.
bLaCk0uT
327 bodů
0
Zvědavost mi nedala - trailer byl příšerný naprosto nepředstavitelným způsobem. Nyní můžu s čistým svědomím říci, že pokud by někdo ve svých dětech chtěl úmyslně vyvolat trvalou demenci, Herkules 3D nemusí být úplně marným nástrojem. Vrhací disk explodující na kousky po nárazu do DRÁTĚNÉHO plotu je tady tím nejméně nápadným prvkem. Vždyť ty kousky jsou přeci tři dé!!! Nutno podotknout, že zelenočervený 3D efekt tu hraje roli jen v několika (podobně dementních) scénách. Rozmluva Herkulese se Zeusem skrze záchodovou mísu je nezapomenutelná, stejně jako závěrečný běžecký závod. Triky, připomínající PC hry ze začátku milénia, dosahují největší dráždivosti při souboji Marduka se Zeusem. Ještě musím zmínit kameramana, jehož jediným předchozím počinem bylo pravděpodobně home video z dovolené, takže obraz filmu připomíná nejvíce druhořadé péčko. Ostatně při pohledu na herce permanentně čekáte, kdy si to konečně někdo s někým rozdá. Šokující porce kreténismu.
Pepazdepa
269 bodů
0
Absolutně do nebe volající koncentrát špatnosti, demence, tvůrčí neschopnosti a guilty pleasure v té nejčistší možné formě, korunovaný nejhorším českým dabingem za hodně hodně hodně dlouhou dobu. Ten film je postavený na hlavu a smysl v něm nedává snad VŮBEC NIC (ať už technicky, nebo obsahově). Kameraman musel být buďto nedoceněný génius, nebo na drogách (popř. nedoceněný génius na drogách), protože herci v půlce záběrů prostě MAJÍ UŘÍZNUTÉ HLAVY! 3D efekt se plně projeví asi 4x, všechno na začátku a celý tenhle filmový omyl korunuje Hulk Hogan v záchodové míse! Aby bylo jasno, já v tom kině umřel. Akorát tomu doteďka odmítám uvěřit :))) Ale nestěžuju si. Dostal jsem PŘESNĚ TO, co jsem chtěl. P.S.: Malý Herkules mi neuvěřitelně připomíná současného přítele mé bejvalky. Enjoy, holka :