Nabitá zbraň 1

66%

Komentáře a recenze 10

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7
Hodně podařená parodie,kterých bylo natočeno velmi málo. Emilio má stejný komediální talent jako jeho bráška Charlie,který ho zase prokázal ve Žhavých výstřelech. Základem u toho filmu je znát Smrtonosnou zbraň,ale to by neměl být problém. Scéna s Whoopi je skvělá a já se celý film dobře bavil.
lamps
lamps
15 156 bodů
7.5
Skvělá parodie, která po většinu času aplikuje humor hodně připomínající nejslavnější díla bratří Zuckerů. Má to sice pár slabších míst a některé vtipy se míjí účinkem, ale vesměs skvělé herecké kreace a nezapomenutelné scény s Willisem a Johnem Lovitzem to všechno zase ženou do mé komediální síně slávy.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Parodie vcelku ucházející, ale všechny mi připadají na jedno brdo. Bavil jsem se.
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
7.5
Úžasné reference, perfektní camea a úctyhodný výkon z tvůrčí strany. Šlo by psát víc, ale to už by člověk musel rozebírat všemožné narážky na jiná díla a nenechat se strhnout i tím, že se jedná o kopírku jedné slavné trojice parodického prvenství. Bez toho to ale funguje nadmíru dobře.
squirrelpool
squirrelpool
7 017 bodů
6.5
Slušná parodie. Mě se asi nejvíc líbila scéna s Willisem. Jinak mi v tom, ale něco chybělo. Mělo to velký potenciál, ale přišlo mi to nějak nedotažené. Možná je potíž v nápadu, dělat parodii na něco co je vlastně samo o sobě vtipné. Což Smrtonosná zbraň je. Scéna na záchodě v původním filmu už vtipná byla. Parodovat horor (viz Scary movie) je si myslím mnohem jednoduší.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
8
Ve srovnání s bláznivými střelami, nebo žhavými výstřely, tak rozhodně slebaší kousek, ale ve srovnání s dnešními parodie "........movie" rozhodně klenot, takhle podle mě mají vypadat parodie, hromada nesmyslných až absurdních scén, hromada hlášek, a zde především skvělé herecké obsazení a také plno cameo rolí a také jde o parodii, u které by ani tolik nevadila neznalost filmů, které jsou zde parodovány, ale pochybuji o tom, že by se někdo takový našel.
Žralok
Žralok
4 087 bodů
8
Super parodie na sérii Smrtonosná zbraň. Najdete zde i zparodované scény např ze Smrtonosné pasti či Základního instinktu. Ti z vás co mají nakoukáno jistě objeví takových scén víc. Jedná se o podobný styl parodie jako např. Bláznivá střela, Žhavé výstřely nebo první díl Scary Movie. V hlavních rolích najdete Emilia Esteveze (Mladé pušky) nebo Samuela L. Jacksona (Avengers).
rkotvald
rkotvald
3 162 bodů
7.5
Skvělá parodie se nezapře. Ač na akční filmy moc nejsem, parodované filmy jsem viděl, ale Nabitá zbraň 1 s přehledem vede a opravdu jsem se u toho skvěle bavil. Jen chvílema mi přišly některé vtípky svoji pointou trochu podobné předešlým, ale stejnak jsem se tomu smál.
Duffman97
Duffman97
1 613 bodů
10
Jedna z nejlepších parodií nesící se v duchu Bláznivé střely.Spousta trefných vtipů a Samuel L.Jackson....to nemůže dopadnout zle.
sugi
752 bodů
9.5
... parodie , která stojí za to vidět ... jako by to bylo volné pokračování Žhavých výstřelů ...