Ženy v pokušení

68%

Komentáře a recenze 42

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6.5
Ženy v pokušení jsou jednou z nejlepších českých komedií posledních let. Hodně za to muže zvoleny styl humoru, který je milý a inteligentní. Tudíž se u něj dokáží pobavit všechny generace. Obsazení je velmi dobré a hlavně Jiří Macháček dokáže luxusně pobavit.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
6
S odstupem času je to lepší a lepší a povzdech nad naší současnou tvorbou.. jde to opravdu zejména v tomto žánru z kopce.. už nám jde jen komunistické, či válečné drama a životopisné filmy, naopak komedie.. už pár let jsem se u žádné nezasmál. Ženy v pokušení jsou prnoplánové jednoduché, ale není to žádná kýčovitá trapárna.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
4
Povětšinou trapná vykrádačka Sexu ve městě a dalších amerických žánrovek. Nefunkční postavy, nepřesvědčivý vývin charakterů i děje a vykonstruovaný konec. A okaté moralizování by mělo u jakéhokoli zahraničního filmu automaticky odpad, ale protože je to naše, tak se všechny tyhle věci s grácií přehlíží. Maximálně dvě hvězdy.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
První komediálnější polovina mi seděla určitě víc než ta dramatická nota, na kterou se začlo hrát v druhé půli. Výsledek je ale i tak více než sympatický. Navíc v českém měřítku pro nenáročné tuzemské publikum musely být některé scény v kině určitě "šokující"...6/10
lamps
lamps
15 156 bodů
6.5
Komedie, která má vkus a podle všeho i pravdu, ale schází jí jakýkoli dramaturgický impuls, kvůli němuž bych měl chuť si ji někdy zopakovat. Herci jsou fajn (až na Dyka), prostředí je fajn a dokonce i ten příběh má něco do sebe, ale veškeré pocity z filmu vyšumí stejně rychle jako zvuk potlesku po hezkém sportovním utkání...
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Celkem dobrý a povedený film. Na to že české filmy v poslední době nestojí za nic, se tento vyvedl v podstatě dobře.
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
7
Konečně za poslední dobu film z naších krajů, který se nebojí jít trochu jinou cestou, než většina ostatních. Vejdělek vytvořil zábavný film, kterému nechybí ta správná dávka romantiky a doplňuje jí velmi vtipnými a chytrými vtipy. Je to světélko naděje, že by to s těmi Českými filmy nemuselo být tak špatné.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
3
Film o matce, se syndromem ujíždějícího vlaku, která očividně nesnáší svojí dceru. Já ovšem nejsem "baba" s krizí středního věku, takže se mi to nelíbilo a filmy tohohle typu začínám chorobně nesnášet.
VitvarJane
VitvarJane
4 487 bodů
9.5
Největší česká komedie posledních několika let, a to neříkám pouze z toho důvodu, že jsou tam chlapi a já jsem ženská. Film oplývá vtipem, zábavou ale též doknalým hereckým obsazením v čele s Lenkou Vlasákovou a Eliškou Balzerovou.
evismaior
evismaior
4 254 bodů
7.5
České filmy nemusím, ale tohle mě onehdy chytlo a už nepustilo - pro mě veliké překvapení zejména tím, jak normální hlavní postavy jsou, jak uvěřitelně jejich osudy působí a jak civilně to hlavní představitelé dokázali podat. Ať už je to babča s plnou bednou zápisků o svých milencích, její trochu zaseklá dcera opuštěná manželem, za níž začne pálit koloušek, se kterým chodí její dcera, anebo právě ta holčina, která pořád ještě hledá sama sebe. Prostě žádná křeč a tak to má vypadat.