Ženy v pokušení

68%
Ženy v pokušení

Čtyřicátnice Helena, uznávaná odbornice na manželské problémy jednoho dne zjišťuje, že se dostala do situace, jaké řeší se svými pacienty. Její doposud milující a milovaný manžel je přistižen in flagranti s mladší ženou a Helena brzy bezradně stojí na prahu nového života. Dvacetiletá dcera Laura chce být matce oporou, zároveň se však potýká s nástrahami vlastní první opravdové lásky. Pomocnou ruku nabízí k Helenině zděšení i matka Vilma, bývalá herečka, která na všechny situace aplikuje svéráznou školu života. Výstřední dáma má zaručený recept: nahradit nepořádného chlapa, chlapem pořádným. Zdá se to neřešitelné, ale k překvapení Heleny i Laury muži, s nimiž stojí za to se vrhnout po hlavě do milostného dobrodružství tu stále ještě jsou. A tři docela rozdílné ženy zjišťují, jak moc jsou si podobné a pokud se má něco vyřešit, chce to nadhled, humor a neztrácet hlavu ani naději. (Oficiální text distributora)




Recenze: Ženy v pokušení

Kinobox.cz
65%

Největším nepřítelem ženy je její mozek a nejlepší kamarádkou její frnda! Smyslně poživačná Eliška Balzerová roztáčí v romantické megarošádě Jiřího Vejdělka obří milostný vír, který by v normálním životě nejspíš rozséval jen zkázu a spoušť, na plátně si ale stůj co stůj razí cestu k happy endu.


Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
6.5
Ženy v pokušení jsou jednou z nejlepších českých komedií posledních let. Hodně za to muže zvoleny styl humoru, který je milý a inteligentní. Tudíž se u něj dokáží pobavit všechny generace. Obsazení je velmi dobré a hlavně Jiří Macháček dokáže luxusně pobavit.
Pete69
Pete69
29 308 bodů
6
S odstupem času je to lepší a lepší a povzdech nad naší současnou tvorbou.. jde to opravdu zejména v tomto žánru z kopce.. už nám jde jen komunistické, či válečné drama a životopisné filmy, naopak komedie.. už pár let jsem se u žádné nezasmál. Ženy v pokušení jsou prnoplánové jednoduché, ale není to žádná kýčovitá trapárna.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
4
Povětšinou trapná vykrádačka Sexu ve městě a dalších amerických žánrovek. Nefunkční postavy, nepřesvědčivý vývin charakterů i děje a vykonstruovaný konec. A okaté moralizování by mělo u jakéhokoli zahraničního filmu automaticky odpad, ale protože je to naše, tak se všechny tyhle věci s grácií přehlíží. Maximálně dvě hvězdy.

Dodatečné informace

Původní název:
Ženy v pokušení (více)
  • Česká republika Ženy v pokušení
Premiéra v ČR:
18. 3. 2010
Distributor:
Falcon
Země původu:
Česká republika

Podobné