Ve jménu krále

44%

Komentáře a recenze 8

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
3
Na světe je plno všelijakých záhad, ale jedna z největších je kde Uwe Boll bere financování na své filmy. Ten člověk to przní takovým stylem a je mu jedno co je to za žánr, nebo kterou hereckou hvězdu má k ruce. Ve jménu krále nijak nevybočuje z Uweho standartu a je hloupou rádoby fantasy podívanou pro nenáročného diváka.
Fingon
16 886 bodů
2
Chtěl jsem být k Uwemu férový a dát odpad rovnou, ale narozdíl od předchozích veleděl bylo Dungeon siege alespoň na několika místech (které by šlo spočítat na prstech jedné ruky) i zajímavé (já ty kýčovité obrázky miluju, a hudba se mi taky nezdála nejhorší) vcelku zajímavé. Docela by mě zajímalo, jak chce Boll za pár let pokračovat, jestli z něj nebude další Jesse Franco s vyvinutější schopností dojit z producentů peníze... jestli jo, tak ať při nás stojí všichni svatí. (BTW, akční RPGčka mě neberou a DS jsem hrál u bratrance asi tak pět minut, takže o tom, jak ne-věrně je poplatný film předloze, nemám nejmenší potuchy). Ale ty závěrečné titulky - A Uwe Boll film, directed by Uwe Boll... nějaký názor psychoanalytika?
p.a.douch
p.a.douch
8 350 bodů
4
Takže i přes přítomnost spousty hereček a herců, které mám rád (Loken, Forlani, Sobieski, Rhys-Davies, Liotta, Lillard, Perlman, Reynolds, Statham), nejsem tento film schopen zkouknout v jednom kuse. Jason ve filmu dělá to, co umí nejlíp - nakopat všem zadky - a to je asi všechno. Herectví?? No nevím - zkrátka jsem z tohohle filmu zmaten. Kdo na to dává peníze?? Proč je radši nedá mě?? Co ví pan Boll na zúčastněné herce?? Dávám dvě hvězdy - a to hlavně za účast mých oblíbenců. 35 %.
Riverdon
Riverdon
7 387 bodů
1
Ten film je během sledování blbější a blbější.
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
4
Ukrutná blbost. Škoda zbytečně vyházených peněz, potenciál (co se týče rozpočtu) to mělo. Ale to by nebyl Boll kdyby to vyšlo přece :)) 30%
Ombak_Penari
2 764 bodů
5
Tenhle film považuji za koukatelný, což může být i tím, že už jsem asi viděl ty největší hrůzy fantasy žánru, které byly natočeny (ale asi mi jich ke shlédnutí ještě pár zbývá). Nicméně současně musím podotknout, že je to neskutečně blbě natočené. Vše hoří především na příšerném scénáři a až následně snad na všem ostatním. Raději vyzdvihnu podle mého názoru kladné věci: vcelku koukatelné hromadné bitevní scény a souboje, sem tam pěkná kulisa (ačkoliv levná) a zajímavé herecké obsazení (ačkoliv výkony herců jsou bohužel poplatné scénáři a navíc se řada z nich do svých rolí vysloveně nehodí). Dost dobře nerozumím, jak se panu režisérovi podařilo dostat do filmu tolik relativně známých herců. A Ron Pearlman musel asi vysloveně toužit po roli v nějakém fantasy filmu, jinak těžko chápu, proč do toho šel. Nicméně pokud hovíte fantasy filmům, tak se na to mrkněte. Je to asi někde na úrovni Kulla Dobyvatele.
farb
farb
2 064 bodů
0
FARMÁŘ SE VRÁTÍ! Režijním vedením, skladbou scén (střih je opravdu příšerný), scénářem a vlastně vším je to příšerná hovadina! Opravdu jsem měl místy dojem, že mi to rozleptá mozek.
Ferlovsky
Ferlovsky
198 bodů
7
Nebyla to nejhorší podívaná. Předpokládám že film neměl rozpočet pana prstenů a místy je to znát. Celkově se mi film líbil Jason Statham je s mečem místy až neuvěřitelně nebezpečný a Ron Pearlman mě překvapil ve filmu jsem ho nečekal. Ron hraje prostě všude 😃
  • Statham + Pearlman