Saxána a Lexikon kouzel

26%

Komentáře a recenze 36

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
0.5
I když zavřu obě oči a zacpu všechny tělní otvory hodnocení toho filmu se víš než na 5% ani dostat nemůže. Vše působí tak hrozně lacině a o animaci je lepší se ani nevyjadřovat. Hrůza a děs. Samotnému mi bylo až trapně při sledování tohoto filmu a to jsem už viděl spoustu blbostí.
Pete69
Pete69
29 720 bodů
1
Chtěl bych se tvářit, že jsem to nikdy neviděl... ale viděl :( Nebudu si to vůbec spojovat s dívkou na koštěti a budu to považovat za šlápnutí vedle jednoho úžasného režizéra. Klobouk dolů před panem Vorlíčkem, který točil filmy pro několik genrací .. jeho filmy jsou nesmrtelné a díky za ně. Toto prostě beru jako omyl a nepovedlo se to.. to se stává.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
2
Tak přesně jak jsem předvídal. Tomuhle nepomohla ani digitální animace. Naprosto nepovedené, snad jen pro ty nejmenší.
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
3
To takhle zapnete nějakou retro videohru, u které zjistíte, že jí vlastně nemůžete hrát, moc dobře se na ní nedívá a vlastně to není ani videohra, ale fakt otřesný film, u něhož se v průběhu zeptáte sami sebe, co to vlastně děláte a co vám to dělají samotní tvůrci.
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
3
Dospělí herci se snaží, scenárista na to nešel z úplně špatného konce a pár momenty Vorlíček připomene, že kdysi natáčel opravdu dobré filmy. Ale zdejší úroveň triků hravě strčí do kapsy i první Jurský park, kulisy jsou z velké části nesmyslně digitální (o pár postavách nemluvě) a hlavní hrdinka víc recituje, než aby opravdu hrála. Kdyby to mělo lepší triky, možná by tu byla šance na příjemný rodinný film. V téhle podobě z toho akorát bolí oči.
Matli
Matli
8 300 bodů
0
Nekonečná kravina. Chtěl jsem tomu dát šanci, protože s efektama asi byla velká práce, ale bohužel. Je to zneúctění původní pohádky. Nehodlám ztrácet čas psaním čehokoliv o této takzvané pohádce. 7%
avenis
avenis
8 067 bodů
0
Tragédie. Ještě nikdy jsem nedala nula bodů, až dnes. Nenápaditý scénář, blbé dialogy, odpudiví animáci, křečovitě nepřirozená Černocká... které bylo během natáčení 62 let!!! A Hrušínskému 56. A mají 13 letou dceru. Brrr... Divím se takovým velikánům našeho hereckého nebe, jako je Bohdalová, Nárožný, Somr, že do toho vlezli. Snad z přátelství v Vorlíčkem.
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
2
Možná se to někomu líbí, ale mně rozhodně ne! Taky už tam nefiguruje Miloš Macourek, který zemřel v roce 2002. Jestlipak by se to líbilo jemu!
Kamil Fila
Kamil Fila
4 111 bodů
0
Jak kdyby to vyprávělo ožralé dítě nebo senilní důchodce... Žádám, ať je délka filmu oficiálně uváděno 160 minut. (Subjektivně je to takto dlouhé.)
saboter
saboter
3 564 bodů
2.5
Opravdu velká slabota jediné co se povedlo jsou
  • efekty
  • herci
  • scénář
  • příběh
  • podivné animačky které se nepodobaj jedničce