Zná ji jako svý boty

62%

Komentáře a recenze 3

Dle počtu bodů
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 393 bodů
8
Máme tu dvě sestry. Jedna je usedlá právnička Rose se smyslem pro zodpovědnost a druhá Maggie coby rebelka se smyslem pro každou lumpáru, zábavu a vůbec průsery. Tak schválně. Kterou si zahrála Cameron Diaz? Příběh o vztazích jako obvykle v zábavně formě, která má na film přeci jen neobvyklou vlastnost. Plynulý charakterní vývoj postavy. V seriálech je to pochopitelné vlivem dlouhého času, ale ve filmu? Tady je vidět, že scénárista věděl co píše a režisér jak to správně filmově podchytit. U Rose je minimalizován její vzhled a dokáže divácky povznést nad svou zoufalostí a Maggie každým svým činem při trošce rozumu až šokuje. Do děje také vstoupí i jejich babička, která tu působí jako skutečná dáma. A tak tu máme i souhru mládí se stářím. Nic naplat, snímek je živý, zábavný, velice dobře napsaný i natočený.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
8
Tohle je poněkud nedoceněný film. Potkávají se v něm tři herečky různých generací - Cameron Diaz, Toni Colette a Shirley Mac Laine a upřímně úplně nevím, co konkrétně recenzenti očekávali, že v tomto filmu uvidí. Postavy jsou zajímavě rozepsané a celé je to profesionálně natočené. Rozhodně to není klasická limonáda a koukat se na to určitě dá.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
6
Na to, že jsem nic nečekal, tak jsem mile překvapil a dobře jsem se pobavil. Je to sice další z průměrných romantických komedií, který kráčí ve stopách těch anglických, takže jsem měl radost, že zde nebudou žádné typické nechotnosti pro americké tvůrce takových komedií. Herci sympatičtí, dokonce i ta Cameron Diaz, která je sice krásná, ale zde i hraje. Příjemnej soundtrack, akorát se mi to zdálo poněkud natahované a má to pár hluchých míst, které nudí.