Zbouchnutá

68%

Komentáře a recenze 8

Dle počtu bodů
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
8
Zábavná svěží komedie
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
6
Neskutečně nudná komedie opět s romantickou linií, která mě trochu děsila obsazením Seht Rogena do hlavní role, možná to byla dobrá volba neobsadit nějakého typického krasavce, ale obsazení Rogena? Nakonec to nebylo takové jaké jsem myslel, takže se tam i hodil, Katherine Heigl je krásná žena a byla mi sympatická. Ale i tak mi film přišel neskutečně nudnej, možná to bylo tou šíleně přetaženou stopáží. Nejzábavnější byli spolubydlící Rogena. Jsou to lepší 3, ale na 4 to není.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
7.5
Docela dobře poučný film, jaké riziko může mít vaše známost na jednu noc, když provozujete nechráněný pohlavní styk. Samozřejmě, že to všechno neskončí happy endem, jako v tomhle filmu. Nadprůměrně vtipná, dobře obsazená komedie o jednom výstřelku, který změní život.
VládceVesmíru
VládceVesmíru
5 400 bodů
6
Celkem fajn zabava s nekolika genialnimi momenty, ale zase me to tak uplne nebralo, abych dal vic nez tri. Hlavne hlavni hrdinka mi nebyla vubec sympaticka...
evismaior
evismaior
4 254 bodů
6
Celkem nadějná reportérka se nechá přivést do jiného stavu od celkem nenadějného tvůrce webových stránek "Řekni mi jméno herečky a já ti řeknu, v jakém filmu byly jak dlouho vidět její prsa" (které, jak se ukáže, už napadlo provozovat někoho jiného), jinak též huliče trávy a monstrózního povaleče. Příjemné překvapení je, že i přes nepříjemné vstupní podmínky se oba shodnou na tom, že by bylo fajn přivést dítko na svět, a film se točí kolem následných patálií spočívajících především v odlišnosti těch dvou, kteří by spolu jinak asi stěží znovu promluvili. A místy je to i docela milé...
kubas369
4 086 bodů
10
Na Setha až moc inteligentní a dospělé, takže tady vyčnívá jako vánoční stroměček ze zadnice. Ale jinak pohodová komedie ze života. Na amíky až moc pohodová.
Dominika1
Dominika1
135 bodů
8.5
Tato komedie je jedním z mých největších filmových zážitků poslední doby. Podle mého jde o takovou menší revoluci v žánru romantických komedií. Většina těchto komedií je tak stupidní, až se skoro stydím za scénáristy, že plodí takový hnůj. Ale zde je vše skvělé. Pocit studu se nedostavuje. Postavy jsou přirozené, ne jak přes kopírák podle ostatních filmů. Scénář není dementní. A i přesto, že je zde klasický happy end. Inteligentně a realisticky jsou zde rozebrány partnerské vztahy. Vše vyznívá přirozeně, bez křečovitosti a navíc je to opravdu zábavné. Už bylo na čase udělat v tomto zatuchlém žánru průvan. Ten už sice dělal Kevin Smith, tento snímek je však mnohem zábavnější. Například scéna, kdy hlavní hrdina "prozře" je zde vyřešena velice originálně, ale nebudu spoilit.