Lepší pozdě nežli později

71%

Komentáře a recenze 8

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
6.5
Už jen za Jacka Nicholsona,Diane Keaton a Keanu Reevese musím s hodnocením podstatně výš,protože jsou opět výborní. Inteligentní romantická komedie,kterých je potřeba si vážit,protože není vůbec hloupá a působí jako ze života. První polovinu snímku bych hodnotil lépe,protože je prostě výborná. Ta druhá půlka taktéž není zlá,ale je o něco slabší. Celkově tak 65%.
Pete69
Pete69
29 761 bodů
7.5
Vysoce nadprůměrná romantická komedie. Jack Nicholson i Diane Keaton svými výkony povýšili prakticky klasickou romantickou komedii na něco víc. Příběh je obyčejný, žádná pecka, ale je to skvěle koukatelné, když tam jsou herecká esa. I trapné situace a klišé vypadají lépe, když je to prostě zahráno pořádně. Takhle by to šlo..
lamps
lamps
15 156 bodů
6
V programu jsem u tohoto snímku zahlédl jméno Jacka Nicholsona, tudíž jsem neváhal a dlouho před začátkem netrpělivě vysedával u obrazovky. A obzvlášť první polovina se mi líbila opravdu hodně, mistr Jack tu předvádí svůj typicky výborný výkon téměř za hranicemi možností a film celkově má příjemný a rychle plynoucí děj. Také Diane Keaton je skvělá herečka a hodně přispívá k vydařené komediální stránce. Režisérovi však jako by najednou došly nápady, humor se sice stále chvílemi hlásí o slovo, ale už to není tak povedené a záživné jako na začátku a příběh se přes protahované romantické scény spíše protrápí až k závěrečným titulkům. Škoda, udržet si kvalitu a vysoké tempo z první půlky, byla by tato komedie s hodnocením určitě někde jinde.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Jako komedie by ušel. S tou romantikou je to trochu slabší.
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
6
Začátek geniální, Nicholson skoro ďábelsky naspeedovaný a Diane Keaton okouzlující, že člověk celkem chápe, co by na ní Nicholson s Reevesem viděli. Bohužel v půlce nemá příběh skoro kam jít. Točí se v kruhu, moc se neposouvá a 128 minutová stopáž najednou začíná drhnout. A ani finále neuspokojí takovým způsobem, či se vůbec přiblížilo začátku, který je kvalitativně úplně někde jinde. Škoda.
saboter
saboter
3 564 bodů
7.5
Opravdu solidní komedie která vás rozhodně neurazí a samozřejmě jí hodně pozvedává Jack Nicholson a jeho styl a povaha která zde jde spíše k satršímu člověju který se cítí na 20 a musim uznat ale amozřejmě že se
  • Jack nicholson
  • humor
  • jiná ale slušná romance
  • příběh
  • celkem nic nového
Pavlína81
Pavlína81
1 576 bodů
10
Tak tuhle klasiku taky miluji.
marvan
marvan
616 bodů
8.5
Skvela herecka dvojice v titulnich rolich tohoto filmu. Prijemna romanticka komedie. Jack Nicholson jako stárnoucí playboy. Ale nakonec misto mladych pritelkyn, vse se vyviji jinak.