Mission: Impossible III

76%
Mission: Impossible III
Film Mission: Impossible III, třetí díl oblíbené špionážní série, režírovaný J.J. Abramsem, sleduje nezastavitelného agenta IMF (Impossible Mission Force) Ethana Hunta (Tom Cruise) v jeho dosud nejnebezpečnější misi. Po krátké pauze, během které se Ethan pokouší vést klidnější život a plánuje svatbu se svou snoubenkou Julií (Michelle Monaghan), je nucen se vrátit do akce, aby čelil bezohlednému obchodníkovi se zbraněmi Owenovi Davianovi (Philip Seymour Hoffman), který představuje hrozbu pro celý svět. Ethan a jeho tým, který tvoří loajální spolupracovníci Luther (Ving Rhames) a Zhen (Maggie Q), jsou vtaženi do smrtonosné hry plné zrady, nečekaných zvratů a napínavých akčních scén, které testují jejich síly, důvtip a oddanost vůči sobě navzájem.



Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
7.5
Mission: Impossible III je další přehlídkou neuvěřitelných akčních scén v nichž se může Cruise realizovat. Jenže MI to není jen o akci a tak i zde má scénář co nabídnout v rámci vyprávění. Ethan konečně působí jako člověk z masa a kostí. Abrahams se ukázal jako optimální volbou a pořádně tuto sérii nakopl.
Pete69
Pete69
29 372 bodů
7
Mission Impossible ani na potřetí nezklamalo. Lepší než předchozí díl, který je nejméně povedený. V tomto případě mockrát viděný příběh o tajné zbrani, komplotu uvnitř tajné služby... zde však vyšperkováno velmi dobrou akcí. Moc se mi nelíbil velmi rozklepaná kamera v akčních scénách, která má navodit více adrenalinu, ale v tomto případě to bylo už trošku přes čáru a rušilo mě to. Hodně mě pobavit Ethan Hunt Cruise Sobotka na letišti :)
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 305 bodů
10
Tajný agent Ethan Hunt po třetí a opět v plné parádě. Tentokrát v režii J.J. Abramse, což opět slibuje napínavou akční podívanou. Má samozřejmě jiný rukopis než předchozí John Woo, ale rozhodně za ním nezaostává. Po mírném počátečním rozjezdu, kdy se dozvíme, co všechno se změnilo a jak si vlastně Hunt žije, začne jízda, která nenechá vydechnout. Našince překvapí, že Hunt cestuje do Číny s českou identitou. Snímek má švih a neustávající adrenalinové tempo. John Woo udal směr a jak to tak vypadá, je následován.


Dodatečné informace

Původní název:
Mission: Impossible III (více)
  • Německo Mission: Impossible III
  • Německo Epikindyni apostoli 3
  • Německo Görevimiz tehlike III
  • Německo Heyday
  • Německo M: i: III
  • Německo M:i:III
  • Německo Misión Imposible 3
  • Německo Misión: Imposible III
  • Německo Missão: Impossível III
  • Německo Vaarallinen tehtävä III
  • Německo Võimatu missioon III
Premiéra v ČR:
4. 5. 2006
Země původu:
Německo, USA
Čeština:
Mission: Impossible III je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Mission: Impossible III


Podobné


Powered byJustWatch