Rebelové

74%

Komentáře a recenze 21

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 308 bodů
5.5
Mám rád hudbu a to od vážně až po rock, mám rád filmy různých žánrů.... proč nemám rád muzikály? Sám nevím. Dobře zvolená hudba, která skvěle doplňuje, či podkresluje film je součást úspěchu snímku samotného. Ale ztvárnění děje hudbou a tancem prostě nemám rád. V případě Rebelů je to pro mě ještě snesitelné. 55%.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
6
Není to vůbec špatné, má to energii a některé pěkné melodie (i když to není zásluhou filmu).
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
3
Tyto muzikály a muzikály jako takové nemusím.
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
7
Snad žádný porevoluční film neměl tak nádhernou kameru a feel good atmosféru, jako právě Rebelové. Filip Renč v retro kabátu nechává vyniknout ty největší hity tehdejší hitparády a k tomu ještě na konci servíruje krásný kýč v podobě první a nevinné lásky. Mám s tím však problém, ne náhodou podobný u Moulin Rouge. Všechno je to hezký, kouká se na to pěkně, ale aby to zužitkovalo délku 110 minut, tady už to na body ztrácí.
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 005 bodů
6
V kině se mi to docela líbilo, ale nějak některé filmy víckrát vidět nemusím. Na jedné straně nostalgie, na druhé straně kýč, mix žánrů. Písničky pěkné, Zuzana Norisová pěkná. (Fakt tedy je, že já zrovna moc muzikály nemusím!)
SNCIS
SNCIS
6 531 bodů
8
"Víte, co si Tereza kreslí každej den do deníčku? Panenský jablíčka... Ještě uvidíme, co si tam nakreslí zítra." Zazní známé písničky jako akáty šumí, když padá déšť nebo pátá právě teď odbila a z úst Zuzany Norisové je to krása. Stejně jako mně se líbí Bob od Bětky Stankové. Příběh je dobře vyprávěn a působí to jako komedie - až na ten konec. "Věříš v lásku na první pohled? Ne? No tak se podívej ještě jednou." Filip Renč je, dle mého názoru dobrý režisér a tohle byl dobrý film. - 80%.
Cettlovka
5 032 bodů
8.5
Celkem pěkně natočená romance se zápletkou a koncem odpovídajím dané době. Příjemná hudba a barevnost.
VitvarJane
VitvarJane
4 487 bodů
8
podle mě krásný český filmový muzikál, který dokáže mladým trošku ukázat, jak se kdysi žilo...
Schneefee
Schneefee
4 294 bodů
7
Prijemna oddechova podivana, dej jednoduchy, o to ale krasnejsi kostymy.
  • Vyber skladeb
  • Prehravani (Stankova ale mozna to mela v roli :) )
kery-
kery-
3 671 bodů
8
Co si budeme povídat bylo to dobrý. Všechny songy skvěle zapadly a "klipy" k nim špatný nebyly..Teda alespoň na český poměry hodně dobrý..A Zuzanka Norisová mě rajcovala už v 10 letech:D