Obchodník se smrtí

82%

Komentáře a recenze 30

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
8.5
Jeden z nejlepších filmů Nicolase Cage. Vlastně možná jeden z posledních pořádných filmů ve kterých ještě ukázal svůj herecký talent. Po tomto snímku už to šlo pomalu z kopce a to co točí dnes,tak je škoda mluvit. Obchodník se smrtí je výborný film ve kterém se mísí všechny možné žánry,ale vše jen tak v takové míře,aby se navzájem nerušily.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
9
Další vydařený kousek natočený na základě skutečné události. V hlavní roli si dokážu představit třeba Leonarda DiCapria, pak by to mohla být pecka. Nicolas Cage zahrál dobře i když jeho éra byla hlavně v devadesátých letech, kdy měl opravdu štěstí na role.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
8
Silný námět to tentokrát utáhnul. Cage se do role hodí, i když jako "dobrého herce" ho označit nemůžeme. Podivně amorální film, který nás absencí emocí může naprosto odrovnat. Cosi mi sice chybělo k naprosté spokojenosti, ale i tak to stačí na velmi silné čtyři hvězdy a nejlepší Niccolem režírovaný film.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
10
Film je zajímavou směsí morality, černé komedie, romance a kriminálního dramatu. Má své specifické tempo a bohužel obsahuje i celou řadu hluchých míst, ovšem nabízí celou řadu překvapivých a velmi odvážných momentů. Je to velmi kontroverzní film a Cage, který ho i produkoval záhadně čelí od té doby sledování amerického berňáku:-) Ojoj.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8
Jádro filmu je zralejší a tudíž dobrý film co se nesnaží přehánět a extra na sebe upozornit. Cage konečně dostal roli ve které se ukáže jako chlap.
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
8.5
Až nepříjemně pravdivý příběh, ze kterého mrazí čím dál tím víc. Brilantní práce, která by nějakým tím oceněním mohla být ohodnocena. Tak či tak, zůstává velmi zajímavý pohled na nahlíženou situaci a po konci vás nechá na pochybách, až si řeknete,v jakém světě to vlastně žijeme. Dobrá práce.
kedl
kedl
6 380 bodů
8
Někdo obchoduje s drogami. Nicolas Cage se zbraněmi, aneb skutečná realita obchodu se zbraněmi.
kubas369
4 086 bodů
8
Mrazivé, když si člověk uvědomí, že celý film fandí takovému hajzlovi. Nejlepší Cage asi navždy.
bidlobox
3 802 bodů
9
Jedna z nejlepších rolí Nicolase Cage!
výfuk
výfuk
2 975 bodů
9.5
Nechápu proč se ke mně nedostal tento film už dřív! Je to úžasné až to bolí. Krásný (bohužel) pravdivý příběh z válečné společnosti. Příběh Orlova mně dokázal dostat do pohodlné, vychutnávající a pozorné nálady. Ke konci už jsem nemohl odtrhnout oči od obrazovky. Niccol je slavný, nikdy jsem nevěděl proč - teď už to vím. Cage je velmi slavný, po tomto byl ještě víc, nevěděl jsem proč - věřte mi teď to vím!