Jednotka příliš rychlého nasazení

79%

Komentáře a recenze 33

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
8.5
Spojení tria Edgar Wright - Simon Pegg - Nick Frost opět zafungovalo. Jednotka příliš rychlého nasazení je svěží mix komedie a krimi. Místy je film až parodického rázu,který na britských detektivkách nenechá nit suchou. Originální zápletka navíc potěší a člověka do poslední chvíle přemýšlí kdo je vrahem.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
7
Zajímavá komedie. Spousta humorných scén, nadsázka a troška černého humoru. Příběh není fádní, má to dokonce zajímavou lokální zápletku, ale je to komedie, takže i ta vážnější kriminální část je s nadsázkou a humorem.. Pobaví, potěší a navíc to má hlavu i patu bez zbytečných trapností.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
8
Jak ze z komedie dostat přes mysteriózní drama k tupému blockbusteru snadno a rychle. Edward Wright si s žánry hraje velmi zdatně, ale ultimátna nedosáhnul - Na to je tu moc kečupu a málo krve.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
8.5
Neuvěřitelně vtipná suchá komedie plná opravdu černého humoru, kde podle gusta autorů stříká krev proudem a přitom nikdy nepřestává bavit. Navíc se podařilo skutečně lahůdkové obsazení a v cameo rolích se kromě britské komediální elity objeví i Peter Jackson a Cate Blanchette. Od režiséra Wrighta moje nejmilejší komedie.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7.5
Výborná krimi komedie s vychytaným a dobře promíchaným dějem a drsnými vraždami. Tento film se britům dodatečně povedl a je o vidlácích a jejich zvláštním přístupu ke kriminalitě.
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
9
Skvělý scénář, vtipné scény, perfektní závěr, tady jde všechno. Tento film je v celku originální, vtipný a nádherně zpracovaný. Střih je tak dobrý, že bez něj by to ubralo filmu kvalitu. Edgar Wright je skvělý režisér, od kterého si rád ještě někdy něco pustím. Navíc to finále prostě nemá chybu.
cerfik
cerfik
7 890 bodů
9
Opravdu těžkej nářez i na Velkou Británii a navíc jsem se skvěle nasmál, Simon Pegg září po celou dobu filmu a je drsnej jak ten nejhrubší šmirgl papír - až se za břicho popadáte. Opravdu hodně těžká satira na policejní složky a zákon a pořádek.
kedl
kedl
6 380 bodů
6.5
Britská funny akční komedie. Nejlepší akční komedie roku 2007.
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
8
4* za skvělej anglickej humor. 68%
kubas369
4 086 bodů
10
Výborná záležitost pro mě osobně jedna z nejlepších komedii vůbec. Ale jen díky tomu neodolatelnému britskému smyslu pro humor a nadsázku.