Dannyho parťáci 2

68%

Komentáře a recenze 24

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
7
Čistý průměr. Steven opět do filmu narval skvělé herce,jejíchž jména jsou jedno známější než druhé,ale výsledku to podle mě vůbec nepomohlo. Dvojka jakožto nejslabší díl celé trilogie,není špatným filmem,ale k zemi ho sráží zbytečná překombinovanost a chvilkami se dostavila i nuda.
Pete69
Pete69
29 372 bodů
6.5
Dannyho parta opět v akci. Sice perfektní obsazení, ale dvě hodiny přípravy na velkou ránu prostě nudí. Všechny tři díly na jedno brdo, snad jen první díl má výhodu, že je prostě první.. Všechny 3 filmy o Dannyho parťácích jsou v mých očích dosti přeceněny.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 305 bodů
6
To by nebylo, aby u úspěšného snímku nevzniklo volné pokračování. Jenomže jaký může být děj? Scénárista se s tím zřejmě tak dlouho trápil, až nakonec vsadil na jednoduchost. A nebo ho jednoduše nic dobrého nenapadlo. Dvojka je zkrátka slabší a bez nových nápadů. Scéna s Brucem Willisem ale pobaví a škoda, že jenom to. Zbytek se už jen klasicky veze na prosté lehkovážnosti. Takže celá parta jde znovu do akce. Akce, která je soutěží o tom, kdo je lepší. Když se to celé vezme kolem a kolem, vlastně z toho vyznívá dojem prodloužené epizody ze skvělého britského televizního seriálu ´Podfukáři´. Týká se to i charakterů určitých postav, které si jsou hodně podobné. Snímek je opět natočen skvěle, ale atmosférou už vyznívá až zbytečně moc ledabyle. Své diváky si ale najde.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
4
Dvojka je naprosto příšerně rutinní a nenápaditá. Staví na sympatických postavách - ovšem to neutáhne pokračování samo o sobě. Takže přinejlepším průměr.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Trošku horší než první díl, ale pořád paráda. Soderbergh je pan filmař.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
6.5
Nejslabší díl celé série, u kterého jsem měl pocit, že by mělo publikum dostávat stejný matroš, co režisér. Tenhle film je zmatek nad zmatek, naprosto nepochopitelný a držící pohromadě jen díky využití hereckých hvězd, ale i to ne vždy platí. Cameo Bruce Willise je jak z jiné dimenze, myšleno, tak špatné.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6.5
Solidní pokračování. Od předchozího dílu slabší tempo.
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 005 bodů
8
Děj dvojky je podle mě zbytečně překombinovaný. Ale ještě to pořád jde. Trojka už se ovšem točit neměla! Ruční kamera herce roztřeseně snímá, ale jak jsem se dočetla, je to záměr. Nicméně stále jde o nadprůměrnou krimi komedii, takže dávám 80%. Ovšem Julia Roberts, která je v 1. díle symbolem krásy, je tady "šedou myší" (a ve 3. díle už chybí vůbec!).
Toren
Toren
5 145 bodů
4
Oproti svižné jedničce straaaašně natahovaná nuda. Vlastně nechápu z jakého důvodu se to tak zbytečně překombinovalo (kolikrát jsem si říkal "cože?") Fakt zklamání.
evismaior
evismaior
4 254 bodů
7
Oloupený Andy Garcia z předchozího dílu chce své peníze zpět, a tak musí Danny (George Clooney) vypracovat další plán - a tentokrát bude soutěžit s Francouzem Vincentem Casselem. Vždy se mi zdálo, že Dannyho parťáci je spíš přehlídka známých tváří v překombinované zápletce - protože kde k tomu předchozímu výčtu ještě uvidíte Brada Pitta, Catherine Zeta-Jonesovou nebo Matta Damona, a ve chvíli, kdy Julia Roberts začala hrát Julii Roberts a objevil se i Bruce Willis jako Bruce Willis, došlo mi, že to tak opravdu je.