Gang v útoku

70%
Gang v útoku
Gang v útoku

Dwayne "THE ROCK" Johnson se představuje v hl. roli drsného, ale inspirativního filmu podle skutečného příběhu o skupině mladistvých delikventů, kteří dostali druhou šanci, jak očistit svou minulost. Sean Porter (The Rock) pracuje jako sociální kurátor pro mladistvé, ale trápí ho neustálé pracovní neúspěchy. Většina dětí se po pobytu v jeho nápravném táboře stejně ocitne buď zpátky ve vězení, nebo se na svobodě pohybuje na hraně zákona. Sean zoufale touží objevit způsob, který by to změnil. A pak se svým kolegou Malcomem Moorem vymyslí plán, díky kterému naučí své svěřence disciplíně a zodpovědnosti. Je to fotbal. Ale sezóna začíná za pouhé čtyři týdny a Portera čeká hodně těžká práce, jestli chce dát dohromady konkurenceschopný tým. Čeká je sezóna, která otestuje jejich mysl, duši i těla. Sezóna, během které Porterovi hráči projeví to lepší ze svých povah, prokážou houževnatost a nefalšovaný respekt jednoho ke druhému.




Brenan88
Brenan88
47 059 bodů
8
Další snímek inspirovaný skutečnými událostmi a opět se jedná o velmi silný příběh. Snímek mi ve své nejhlubší podstatě připomínal Coache Cartera ve světě amerického fotbalu. The Rock herecky opět o kus vyspěl a je zde za pořádného frajera. Jediná výtka patří hudbě,která byla nevýrazná. Do takového snímku bych si představoval nějaké rapové,nebo motivační skladby.
blazma
blazma
4 928 bodů
10
Dobře natočené filmy podle skutečnosti jsou mnohdy opravdu oříšek, obzvláště když to má specifický příběh. Přesně to se mohlo stát tady. Jelikož šlo o americký fotbal a člověk se bál, aby fotbal nedostal přednost před tím hlavním aby to zkrátka jen vydělalo. Jsem rád, že se to tady nestalo. Hodně jde tady o vztahy a příběhy postav. Dwayne Johnson, konečně nehraje jenom drsňáka a může trochu ukázat hereckého nadání. Pro mě to byl fakt skvělý film.

Dodatečné informace

Původní název:
Gridiron Gang (více)
  • USA Gang v útoku
  • USA Gridiron Gang
  • USA Gang Gridiron
  • USA I symmoria ton fylakon
  • USA La gang di Gridiron
  • USA Rédemption
  • USA Spiel auf Bewährung
  • USA Un juego vs. el destino
  • USA Värstingarna
Země původu:
USA
Rozpočet:
30 mil. USD
Tržby:
41,48 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Gang v útoku je dostupný s českými titulky
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch