Mr. & Mrs. Smith

71%

Komentáře a recenze 22

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
6
Lepší než průměr to rozhodně nebylo. Bylo tady sice pár dobrých a zábavných scén,ale i přesto všechno to byla celkem slabota. Bylo sice fajn vidět jak to chodí u Brada a Angeliny doma,když jsou na nože :) ,ale na 120 minut to každopádně nestačí.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 387 bodů
Příjemná akční oddechovka nepostrádající nic, coby neuchvátilo a nepovzbudilo. Hlášky obojích hlavních protagonistů příběhu se tu ve správných chvílích střídají kulometnou dávkou stejně jako střeli z jejich zbraní . Nejdříve láskyplný romantizmus, poté vzájemná nevraživost a pak nucená spolupráce. Scénář neotravuje s vedlejšími motivy a tak máme možnost sledovat pouze počínání dvou lidí, které tak nějak spojil osud. Jsou tu sice věci, které jsme už měli možnost vidět jinde, ale proč si tím kazit filmový zážitek. Příběh je jednoduchý a hlavně srozumitelný, což je devízou tohoto snímku. Angelina Jolie a Brad Pitt se tu předvedli v celé své kráse a všímavý divák poodhalí i jejich vzájemné jiskření v očích. Inu, pro ně osudový film a pro nás podívaná.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
8
Chytlavý film s fungující energií mezi herci. Škoda určité rezignace ke konci, který mi přišel moc opatrný.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Výborná akční komedie, tak trošku dokládající, že téma manželství a život tajného agenta je divácky docela vděčné. Důkazem jsou i podobné a starší Pravdivé lži. Blahořečím tomu, kdo dostal nápad dát Jolie a Pitta v tomhle filmu dohromady :) 7.5/10
Fingon
16 886 bodů
6
Brada a Angelinu mám rád, sekne jim to, ale... film nic moc.
lamps
lamps
15 156 bodů
5.5
Z mého pohledu nic víc než dutá nálož akce honosící se slavnými jmény obou hlavních protagonistů. Koukat se na to určitě dá, ale někdy je třeba do filmu vtěsnat něco víc než jen sexy herečku a hromadu plných zásobníků..
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
6
Dravá Limanova režie a řada výborných nápadů, ale to vše svázáno v okovech nevyvážených dialogů, jejichž kvalita udává tempo celému filmu. Excelentní momenty střídají unylé pasáže, které se zdají mnohem delší, než jak dlouhé ve skutečnosti jsou. Výborné obsazení, sem tam památná situace a správně říznutá akce, ale chybí větší švih. Nápadů tu byla řada, jejich využití je tak poloviční...
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
6
Skvělá režie, geniální obsazení Pitta a Jolie, akce je taktéž skvělá, škoda jen té nevyrovnanosti tempa, kdy akční scény střídají ty dialogové, které jsou někdy nudné, ale někdy zase velmi zábavné, hlavně ty u psychiatra. Hlavním kladem je jiskření mezi Pittem a Jolie, ani se nedivím, že se během filmu dali dohromady. Přestřelka v domě a následná honička v autech, Angelina v pyžamu a Pitt v trenkách je vtipná a zároveň tolik akční.
kedl
kedl
6 380 bodů
8.5
Akční pecka s charismatickým Pittem a sexy Jolie, ty dva k sobě prostě patří!!
Standa.
Standa.
6 180 bodů
6.5
Slušná akční jednohubka s pár hláškami, ale hlavně tam přece uvidíme naše "nejoblíbenější" celebrity konečně spolu a to přece musí mít úspěch.