Golfový sen

71%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
Psisko59
Psisko59
32 827 bodů
3.5
Film, který potěší golfové fanoušky, zelené vdovy s oblibou ronící slzy do hrnce polévky a další vyznavače sentimentu. Příběh je vystavěn důstojně a pochopitelně, ale hlavní hrdina je tak přízračně vypočitatelný, že to až uráží dobrý vkus a nezaujatému divákovi nedává ani kousek prostoru se těšit na další pokračování. Příště méně polopatisticky.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Předvídatelné 'drama' pro celou rodinu, které jede podle toho klasického mustru Disneyho produkce. Příjemný soundtrack a Stephen Dillane.
lamps
lamps
15 156 bodů
7.5
Nestoudně sentimentální kýč, který dokázal jedinečné - proměnit sentiment ve svou velkou přednost. Básnička s jednoduchými až triviálními slůvky, sepsanými do nádherných, myšlenkově vyspělých veršů. Vytkl bych jediné, a to viditelnou zkratkovitost a střihačův spěch zejména v první polovině, díky čemuž sice film ani na chvíli nenudí, ale zase si nedokáže připravit dostatečně pevnou emocionální půdu pro závěrečný dojemný happyend. Ovšem Bill Paxton se opravdu projevil jako skvělý režisér, který ví, jakými prostředky ukotvit zcela všední látku mimo dosah průměrnosti, přímo v oblíbených a nezkalených filmových vodách.
Medúska
Medúska
947 bodů
6
Divák, který má golf rád si přijde na své.