Absolvent

82%
Absolvent
Po úspěšném ukončení studia uspořádají Benovi rodiče znamenitý večírek, na který pozvou i blízké přátele Robinsonovi. Pozdě v noci poprosí atraktivní paní Robinsonová Bena, aby ji doprovodil domů a rafinovaně ho svede. Když se ale mladík zamiluje do její půvabné dcery, změní se v pomstychtivou fúrii...



Psisko59
Psisko59
32 827 bodů
9.5
Velice, VELICE uvěřitelná Anne Bancroftová jako Mrs. Robinson a velmi roztomile rozpačitý mladičký Dustin Hoffman jako Ben (v době natáčení mu bylo třicet :-). Dobrá lekce pro naivní mladíky (není nic horšího než ponížená ženská, taková je schopná opravdu všeho).Příběh podbarvený dokonale empatickou muzikou Simona a Garfunkela se dá vidět i posté.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
7.5
čistý, phodový film o dospívajícím člověku. Dobrý výkon mladého Dustina Hoffmana. Nejedná se ale pro mě o skvělou komedii, ani o skvělé drama. Celkově to do sebe vše zapadá, hudba velmi dobře zvolená. Takže filmík je celkově pohodový. Stačilo mi ho vidět jednou a určitě si ho dobrovolně znovu nepustím.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
10
Není tu památná forma ani obsah (ačkoli oboje je na vysoké úrovni), nýbrž atmosféra a pocit, jaký si z filmu odneseme. A jestli nám Absolvent dokáže předat Atmosféru a Pocity v roce 2010 stejné jako v roce 1967, pak se něco zásadně a neoddiskutovatelně povedlo.


Dodatečné informace

Původní název:
The Graduate (více)
  • USA Absolvent
  • USA The Graduate
Země původu:
USA
Přístupnost:
18+

Podobné