Asterix a Olympijské hry

55%

Komentáře a recenze 19

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
6
Vcelku dobré pokračování,které sazí na známé osobnosti v menších roličkách také na jednoduchý humor a vtipné slovní hříčky a to především v příjmeních hlavních hrdinů. Celkově se filmu ještě daří držet nějakou laťku a nesklouzávat do trapnosti s kterou budou mít problém hlavně následující pokračování.
lamps
lamps
15 156 bodů
5
Nevím, čím to, ale já jsem se u toho dokázal dobře bavit. Je to sice celé praštěné a narozdíl od prvních dvou dílů věnováno výhradně mladším divákům, ale celý film ubíhá v poměrně rychlém tempu, tvůrci nešetří nápady a sympatičtí herci také dělají co můžou. U každé komedie také rád uvítám parodování některého sportu, a to je tady obsaženo odshora dolů a v tom nejbláznivějším pojetí. Humor tu už není tak kvalitní jako u předešlých dílů a najde se tu i pár trapnůstek. Na druhou stranu zrádný Brutus( skvěle nadabovaný Josefem Cardou) snažící se zavraždit Césara, Michael Schumacher jako závodník v koňských spřeženích nebo nejrychlejší muž Římské říše stáli za to a společně s dalšími povedenými vtípky udržují kvalitu tohoto snímku na přijatelné úrovni.
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
5.5
Vynikající dabingová volba Josefa Cardy, který vypadá úplně jak Benoît Poelvoorde aka Bruts (to samé se tuším povedlo u Miroslava Moravce v případě první hrané adaptace) a k tomu casting všech dalších (za všechny Delon jako Caesar) a zábava po celou dobu. Finální závod vozatajů (Ben Hur mrk, mrk) je taky skvělý a hlavně má naprosto úžasné cameo Michaela Schumachera. Jen těch nápadů tam není tolik (i když postava šíleného vědce má něco do sebe), hlavně je to zbytečně dlouhé a některé vtipy zkrátka vyznívají do prázdna. Pořád to však nějak navzdory negativům funguje jako neurážející průměr.
VitvarJane
VitvarJane
4 487 bodů
6.5
Humorné pokračování asterixe a obelixe. Jen škoda, že Asterixe hraje opět někdo jiný. I přesto bych vytkla trochu moc kombinací v úplném závěru.
kubas369
4 086 bodů
2
Alespoň je vidět jakýma sračkama krmíme svoje děti! Zneuctění komiksové klasiky. Aspoň, že ten Brutus byl tak hezky zlej.
saboter
saboter
3 564 bodů
7
Skvělá komediae šla logicky dost dolu a Clovis se mi osobně v roli asterixe nelíbý ale i tak se film celkově povedl.
Linhi
Linhi
1 324 bodů
0
Geniální druhý díl už asi nic nepřekoná navíc změna obsazení to poslala přímou cestou do Pr****
Pajmen
1 204 bodů
3
Krome Obelixe je snad kazda role obsazena nekym jinym. Prvni minus. Dej se toci stale kolem nemastneho neslaneho Lovestorixe a polovinu filmu vyplnily jen zamilovane pohledy mezi nim a princeznou. Nuda. Libilo se mi akorat vtipne zapojeni Schumachera a Zidaneho, jinak jsem byl dosti zklaman.
sugi
752 bodů
9.5
... nejlepší zfilmovaný Asterix .... za mě zábava
Tomas.Abi
Tomas.Abi
706 bodů
4
Už to, že Asterixe opět neztvárnil Christian Chlavier mě varovalo, že scénář nebude zřejmě dobrý a mé obavy se i také naplnili. Bohužel ten film byl tak slabý, že si ani pořádně nepamatuji děj a dávám dvě hvězdičky jen protože jsem si užil závod vozatajů s Michaelem Schumacherem, který pro mě byl naprosto geniálním a Alainem Delonem, který byl správným arogantním a egoistickým Caesarem.