Noc patří nám

69%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 851 bodů
6.5
Slušný mafiánský film, ale od těch opravdu mafiánských pecek má ještě dost daleko. Průměrný příběh, slušné herecké výkony. Lepší průměr.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Šablonovitá kriminálka s výbornými hereckými výkony. Od Graye mám prostě radši Two Lovers, ikdyž i tady to finále mělo ohromné grády. 6,5/10
jay.lee
jay.lee
7 487 bodů
4
K uzoufání pomalá a nudná kriminálka s výborným J.Phoenixem, trapným M.Wahlbergem a krásnou E.Mendes..2a1/2*
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
8
Velmi milého překvapení jsem se od tohoto snímku dostalo, ještě když jsem to od něj vůbec nečekal. Dýchla na mě krásně oldschoolová 80-ková kriminálka sice s trochu děravým scénářem, ale to zde zase zalepují skvělé herecké výkony ze strany Joaquina Phoenixe, kterej na sebe strhává veškerou pozornost a hraje naprosto skvěle a zdatně mu zde sekundují jeho filmový brácha Mark Wahlberg, kterej podává standartní výkon, kterej od něho je očekáván a v mém žebříčku oblíbených herců šplhá výš a výš, k tomu krásná Eva Mendes, která je zde k tomu i sympatická a veterán Duvall, kterej sice moc k vidění není, ale když je na scéně tak to také stojí zato. Navíc skvěle zvládnutá režie Jamese Graye a jeho nezapomenutelné scény, kterými jsou přestřelka v domě, kde se vaří drogy a geniálně nasnímaná naháněčka aut. Skvěle odvedená oldschoolovka.