Bojiště Země: Sága roku 3000

27%

Komentáře a recenze 13

Dle počtu bodů
xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
0
Jako by někdo, kdy nikdy neviděl jediný film a nevěděl přesně, jak vypadají, chtěl natočit ten nejlepší všech dob. Jediná škoda, že je to tak nudné, jinak by to byl guilty pleasure poklad.
Fingon
16 886 bodů
0
Když jsem byl u toho, jak kdosi komentoval výhru DVD s tímhle filmem jako trest, ani v nejmenším jsem nebyl připraven na skutečnost. Vlastně se divím, že jsem to vůbec vydržel do konce. BRRRRR!
lamps
lamps
15 150 bodů
2
Jestli jste si totiž třeba mysleli, že jste viděli úplně všechno od kultovních skvostů až po nejsmradlavější shity od Uwe Bolla, tak Bojiště Země vás dokonale vyvede z omylu. Oba pány scénáristy by měli podrobit důkladné duševní prohlídce, jestli to opravdu mysleli vážně, nebo si z nás všech a také z přítomných hereckých es jenom krutě vystřelili. Jenže já se obávám, že oni to opravdu vážně mysleli, stejně jako producent a "nejzářivější hvězda" filmu John Travolta, který prý tuhle kupu hnoje veřejně vynášel do nebes. A to je právě to, co mi na tom vadilo úplně nejvíce. Čekal jsem, že to bude hovadina, ale že se to bude celou dobu tvářit jako neskutečně cool sci-fi a žhavý konkurent pro Matrix nebo 12 opic, to mě nesmírně vytočilo a utvrdilo v tom odpadovém hodnocení. Prostě nechápu, jak tam Travolta nalákal herce jako Pepper a Whitaker, když ten film neměl snad žádný rozpočet a působí po všech stránkách tak šíleně amatérsky- hrozná kamera, střih, toporné efekty a naprosto hrozivé masky, které vyvolávaly záchvaty smíchu. Travolta se snažil tvářit strašně drsně a sypat hlášky jako správný záporák, jenže jeho styl vtipkování byl asi ten nejsmutnější v dějinách, stejně jako jeho dredy a počítačová pistolka (ještěže jsem to neviděl v originále, Trávníčkův dabing tomu alespoň dodal nějaký nadhled). No a z akčních scén se mi dělalo vyloženě špatně. Místo aby byla jedna odbytá řekněme za minutu, zpomalené záběry ji natáhly na dvě. Ale jak jsem řekl, musíte se na to podívat sami, protože tohle se nedá dostatečně popsat.
sabule
14 227 bodů
1
Jeden z nejhorších filmů všech dob a k tomu ještě příšerný herecký výkon Johna Travolty,který to jistě neměl zapotřebí i když za to asi dostal slušnej balík dolarovek.Je to prostě o ničem,tváří se to jako velkolepý akčňák,nebo snad sci-fi,ale to je asi tak všechno,prostě hrůza
bayern
13 716 bodů
1
Johne "pomádo",měl si tohle zapotřebí a ještě prohlašovat o tomhle dílku,že je to bůhvíjaká bomba.Viděl si se vůbec a věděl si do čeho jdeš.Možná to byl ze začátku celkem dobrý nápad v období,kdy takový druh žánru frčel,ale finální výsledek se katastroficky nepovedl.Prostě zbytečnost.
kOCOUR
kOCOUR
7 093 bodů
0
Bezpochyby nejzábavnější snímek mého života. Dreadlock Travolta s ošklivým staniolem na nose, suspenzorem, za který by se nemusel stydět ten nejlepší pornoherec, rybářskými holinkami a jedním slovem úžasným dabingem Pavla Trávníčka (který možná ani netuší, jak moc dodal celému filmu říz :) hubí lidskou rasu za doprovodu hlasitého chrochtání a se zbraní, která jako by vypadla z počítačové hry počátku 90. let.Triková stránka je pouze pro nejotrlejší a ani se nesnaží maskovat zoufale malý rozpočet. Což by nebyl zase takový problém, kdyby si slečna Logika neodběhla nakoupit a nenechala autory vymýšlet si své verze přírodních zákonů a poté je počítačově ztvárňovat. Vrcholem slasti je pak téměř doslovně vykradená vestibulová scéna z prvního Matrixu a nechutné citace ze Star Wars. A ta kamera! Zvláštní náklon, který naznačuje nemalé zdravotní problémy jejího operátora, vyvolává citelné bolesti za krkem. A to ani nemluvím o střihu, to je panečku, věc! Smutné na celé věci je fakt, že si Travolta OPRAVDU myslel, že film je neuvěřitelně cool a že vystavěl dokonalou konkurenci všem sci-fi apokalyptickým spektátklům. Nebo je možná i předčil. Ale asi ho ani nenapadlo, že stojí za zrodem jedné z nejlepších filmových komedií, která JE OPRAVDU zábavná. A asi si to nemyslí dodnes. Což se vymyká mému chápání. VŘELE doporučuji jako studijní podklad pro práci na téma "Co všechno je možné ve filmu."
VládceVesmíru
VládceVesmíru
5 356 bodů
10
Kvalitativně to je opad, ale jako odpad je to 100%.
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 867 bodů
1
Rozhodl jsem se, že udělám sérii těch nejhorších filmů vůbec a mám pocit, že to nebyl dobrý nápad. Upřímně tyhle filmy stojí za absolutní kulový a nemá cenu je brát jako filmy, spíš možná jako video na vypuzení mozku z hlavy. Pozorovat růst trávy v reálném čase je inteligentnější možnost strávení života, než koukat na tohle. Tento komentář použiji u všech těchto filmů, protože se nenajde jediný, na který by to nesedělo.
Korben
Korben
965 bodů
1
Travoltovi jeblo v kouli a dostal na to desítky milionů dolarů, aby si mohl natočit sen o tom, jak skupina lidskej opic porazí superinteligentní rasu, která ustřeluje nohy kravám. To je skoro cool nápad!
  • je to vtipné
  • je to vtipné nechtěně