Auta

81%

Komentáře a recenze 48

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
7.5
Pixar animáky umí perfektně a Auta nejsou žádnou výjimkou. Animace je klasicky perfektní a příběh je také ucházející. Není proto divu,že letos do kin dorazil 3 díl. Postavy jsou zajímavé a zábavné - hlavně Burák,který si lehce získá oblibu u dětských diváku.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
7
Pixar umí a uměl i před dvaceti lety. Auta je skvělý film, byť příběh je celkem předvídatelný a hollywoodský. V době vzniku mě to ale bavilo hodně, poté přišla letadla a bůh ví co ještě, ale auta mi nějak i přes svou průměrnou kvalitu stran scénáře přirostla k srdci.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
Asi nejslabší dosavadní pixarovka. Nevím, asi je to tím, že se z aut nepodařilo udělat sympatické postavy, nebo je to tím, že na rozdíl od dalších pixarovek Auta postrádají jakoukoli hloubku.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
10
Cars se mi nikdy moc nelíbily, ale teď jsem si je fakt užil. Ten příběh o frajerovi, který musí padnout na hubu, aby zjistil co je v životě důležité, by se dal vlastně aplikovat na cokoliv._Update 12/2022 - Čím jsem starší, tím ten první díl mám radši. Jedna z nejlepších pixarovek.
Fingon
16 886 bodů
8
Na další animovaný flák Johna Lassetera jsem se dost těšil, ale během první hodiny jsem se tak nějak nudil. Jistě, animace je skvělá, ale nablejskaný káry zrovna nemusím. Naštěstí se to pak zlomilo a nakonec ten film není tak špatný... ale na takového Nema to prostě nemá.
lamps
lamps
15 156 bodů
9
Skvělá ústřední myšlenka + přenádherná animace + vtipem napěchovaný příběh pro děti i dospělé = jeden z nejlepších animovaných filmů, co jsem kdy viděl. Ta obrovská popularita je tady jednoznačně na místě.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8
Pěkné, zábavné a příběhově perfektní. Detailně propracované. Baví a nenudí.
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
9
Pro někoho je hodnocení až možná trochu přehnané a po dalším zhlédnutí bych asi mluvil jinak, ale dokud ve mě zůstala jistá dávka nostalgie a fantazie toho malého kluka, který minimálně poslední závod hltal i třikrát za sebou, tak je tohle hodnocení ideální.
blazma
blazma
4 928 bodů
10
Animáků je mnoho, jen pár z nich se stanou ikonické a originální. Auta si myslím patří mezi právě tyto animáky. Naprostá fantazie, kterou budete svým dětem pouštět i za deset let, protože to pořád bude famózní animák.
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
9
Já osobně animované filmy až na vyjímky nemusím, proto to hodnotím podle toho co řekne můj bratr (10 let). Zkombinuji své pocity a přídám jeho bylo to dobrý/bylo to na prd ---> z toho vznikne mé hodnocení v %, ale jako podstatný bod animáků beru kouknout jako celá rodina, nebo nedoporučuji koukat vůbec. Proto tento komentář použiji u většiny animáků, jen u opravdových vyjímek hodím něco více obsáhlého. Souhrn: Pro děti ideální.