MASH

71%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
7.5
Porovnání seriálu a filmu snad ani není možné. Vím,že se jedná o to samé,ale je to jako bych míchal jablka s hruškama. Každý má něco do sebe a film rozhodně není tak špatný jak zde někteří píšou. Na seriál to,ale nemá ani zdaleka. Ten měl totiž skvělého Aldu za zády.
Psisko59
Psisko59
32 827 bodů
9
Kdo srovnává s kultovním seriálem, je vedle - toto je rozehrání jiné hry, kde na spoustu skvělých nápadů bylo mnohem méně času. Ani přezdívky se neshodují ... Ze všech pozdějších hrdinů můžete vidět jediného - Garyho Burkhoffa jako "Radara" O´Reillyho. Ovšem Donald Sutherland vůbec není špatný ... A nápad s vyléčením sebevražedných sklonů Plombaře byl výborný :-) (Mimochodem, ve filmu i textem zazní ústřední melodie pozdějšího seriálu Suicide Is Painless od Johnnyho Mandela.) Oba počiny, seriálový i filmový, stojí za shlédnutí - jenom nesrovnávat!
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8.5
Jejich humor nezná mezí a mě je docela sympatický.
hp24
2 833 bodů
1
Hodnocení 0% se týká jen filmu. Serial, tj. s Alanem Aldou, to je uplne neco jineho. Ten povazuji za jeden z nejlepsich serialu vsech dob a dal bych mu i vic nez 100%
farb
farb
2 064 bodů
6.5
Velmi nesourodá směsice scén a nálady snímku. Především druhá polovina je nudné utrpení.
jvempire
jvempire
1 208 bodů
8
Film má velice specifickou atmosféru a zajímavý způsob humoru. Viděl jsem ho později než slavný seriál (jeden z mých nejoblíbenějších), ale přesto ho na rozdíl od mnohých nezavrhuji. Podle mého nelze oba počiny srovnávat mezi sebou, protože každý se snaží realitu vykreslit odlišným způsobem.
Prcek008
Prcek008
328 bodů
0
To nejhorší co kdy spatřilo světlo světa.