Pomáda 2

35%
Pomáda 2
V roce 1961, dva roky po absolvování hrdinů z Pomády, zastihneme na Rydellské střední škole opět povedený ročník budoucích absolventů. V módě jsou rychlé motorky, "cool" výraz a školní gangy. Patřit k "Růžovým dámám" je pro každou studentku Rydellu vyznamenáním. Ovšem "Růžové dámy" vždy neformálně patřily jako ozdoba k výkvětu pánské části Rydellu, k tzv. "T-Birds. Nejobletovanější dívkou školy je po všech stránkách sexy Stephanie Zinoneová. Největším outsiderem je naopak nováček z Anglie Michael. Mezi motorkáře v černých kožených bundách slušně vychovaný mladík s nevinným výrazem zjevně nezapadne. Ve školních lavicích je ovšem s nepředstíranou lehkostí premiantem. Když se Michael zahledí do Stephanie, jeho šance jsou mizivé. Ostatně, rada jeho dobré kamarádky zní: "Když nepatříš k T-Birds, můžeš koukat, ale ne sahat!" Stephanie má navíc oči jen a jen pro tajemného motorkáře, který ji zachránil, aniž by nechal poznat svou tvář.



Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
0.5
Pomádu mám rád,ale tohle? To je špatný žert,který těží ze slavného titulu a doufá v nějakou korunku od hlupáku,kteří se lapili do sítě. Michelle Pfeiffer není Olivie a John Travolta je jen jeden. Písničky nemají takový šmrnc jako v prvním díle a hudební čísla se také moc nepovedla.
SNCIS
SNCIS
6 531 bodů
0
Budeme předstírat, že tento film neexistuje... Pomáda je jenom jedna. - odpad!
Azrael93
Azrael93
1 476 bodů
6
Pamatuji si, že jsem na to koukal v devadesátkách jako kluk a přišlo mi to to v pohodě a celkem zábavné. A do Michelle Pfeiffer jsem byl tehdy platonicky zamilován. Raději si ale reprízu neudělám, abych si mohl uchovat tento pocit.

Dodatečné informace

Původní název:
Grease 2 (více)
  • USA Pomáda 2
  • USA Grease 2
  • USA Brillantine 2
  • USA Grease 2 - Blue-jean kai mini
  • USA Grease 2 - Os Tempos da Brilhantina Voltaram
  • USA Son of Grease
Premiéra v ČR:
1. 4. 2024
Distributor:
SkyShowtime
Země původu:
USA
Rozpočet:
13,2 mil. USD
Tržby:
15,2 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Pomáda 2 je dostupný s českými titulky
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Pomáda 2


Powered byJustWatch