Čas dluhů

56%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 851 bodů
6
Inu ne každé pokračování se povede. Čas sluhů byl opravdu skvělý film a stejní herci pod stejnou taktovkou předvedli výkon minimálně o level lepší, což je zajímavé. Lucie Bílá jako neherečka působila dobře a svou roli zvládla. Film v době uvedení se mi nelíbil vůbec, teď oceňuji bláznivého ducha devadesátých let, kterým je ovlivněni film.. strašná blbost, ale zvláštní a zajímavá blbost - 60%.
Fingon
16 886 bodů
4
Čas dluhů nejen že nedosahuje kvalit Času sluhů, dlouhou dobu mi trvalo najít vůbec nějaké kvality. Roden narve hlavu Ivany Chýlkové do televizní bedny příliš pomalu a navíc je zřetelně vidět, že televize nemá obrazovku... Snad jediné co stojí za zmínku je rvačka Chýlkové s Bílou, která působí opravdu dobře.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
6.5
O poznání slabší film než Čas sluhů, ke kterému se režisérka alespoň v názvu a obsazením vrací. Místy jsem nechápal to přehrávání, které v prvním dílu nebylo a taky jsem úplně nepochopil obsazení Lucie Bílé k herecké extralize Chýlkové a Rodenovi. Na druhou stranu, kdyby to nebyla dvojka čas sluhů, asi bych byl smířlivější v hodnocení.
sporkaska
sporkaska
2 358 bodů
0
Hrozná paródia, ktorú som mala chuť vypnúť už po 15 minútach. Nechápem, ako mohol Roden pristúpiť na toto nezmyselné pokračovanie celkom dobrého filmu. Tupé scény, lietajúce žehličky a hlava v telke, to bolo už aj na mňa moc.