Mystery, Aljaška

66%
Mystery, Aljaška
Zasněžená vesnice Mystery je možná ten největší americký zapadákov, ale vyznačuje se jednou zvláštností: muži jako by se tu rodili s bruslemi na nohou. Každý z nich je totiž posedlý hokejem. Takový je i místní šerif John Biebe (R. Crowe). Spolehlivý strážce zákona, milující manžel a otec tří skvělých kluků, ale jakmile se ocitne na ledě, jde všechno ostatní stranou. Místní ženy mají pro vášeň svých poloviček pochopení. Některá je tu a tam možná nevěrná, ale když jde o hokej, fandí vždy tomu svému. Největší a nejdůležitější událostí v Mystery je totiž každotýdenní sobotní utkání, ve kterém proti sobě hrají jen ti nejlepší. Jednoho dne ale přijde nabídka, aby si to mysterijští rozdali s profesionálním hokejovým týmem New York Rangers. Amatérští hokejisté teď mohou dokázat, že na to mají a že jejich silácké řeči nejsou jen plácáním do mrazivého větru. Otázkou však je, zda najdou odvahu...



Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7
Originalita v tomhle snímku nehraje prim,ale to nevadí. Mystery,Aljaška je přesně ten typ filmu,který si pustíte,když máte splín. Je nabitý pozitivní energie a vše se přitom odehrává v málem kouzelném městečku někde v prdelákově. Městečko nabízí spoustu zajímavých postav - charakterů - které jsou zábavné a ještě více tento snímek nadhodnocují. Příběh těchto outsideru mne bavil a v závěru nesklouzl do mnou očekávaného výsledku.
Kuca25
2 132 bodů
8
Kdy jsem jako malý hokejista snil jenom o každodenním a celodenním hraní hokeje, tak snímek Mystery Aljaška byl mou modlou. Přál jsem si žít ve světě, kde můžu bruslit cestou do školy a vlastně žít jenom pro sobotní zápas. Mystery má v mém srdci už navždy místo a i přesto, že dnešníma očima je to plné velkého klišé, tak mi to vůbec nevadí. Vždycky se dobře bavím a užívám si příběhy lidí z malého města i když tu jsou prostě nějaké věci podprůměrné. Mystery je zkrátka snímek, který ukazuje lásku k hokeji bez všech trablí a to je pro člověka, který miluje hokej vždy příjemné.

Dodatečné informace

Původní název:
Alaska ardiente (více)
  • Kanada Mystery, Aljaška
  • Kanada Alaska ardiente
  • Kanada Alaska Escaldante
  • Kanada Disney's Hockey Project
  • Kanada Esquentando o Alasca
  • Kanada Mistery, Alaska
  • Kanada Mystery, Alaska
  • Kanada Mystery - New York: Ein Spiel um die Ehre
  • Kanada Pond Rules
  • Kanada The Game
Země původu:
Kanada, USA
Rozpočet:
28 mil. USD
Tržby:
8,89 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Půjčení nebo nákup

Powered byJustWatch