Tajný agent Jack T.

45%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
Fingon
16 886 bodů
6
Škoda, že se to tváří jako akční film, těch pár rvaček zařazení do téhle škatulky neopravňuje. Ale přestože Seagala nemám rád, tohle se mi docela líbilo:-)
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
4.5
Tohle už není ten starý Seagal. Sice boje jsou autentické a stejné jako v ostatních jeho filmech, ale časem se okoukali a nejsou už tak 'senzační'.
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
6
Film z kategorie "špatné filmy, které mám rád". Už v době uvedení mi přišlo, že dostal Tajný agent Jack T. zbytečně naloženo a postupem let jsem se v tom jen utvrdil. Výborné obsazení (na seagalovku až neobvykle silné), město vykreslené více než slušně, akce dostatek a Steven je pořád ve formě, kdy mu člověk věří, že si bez zadýchání povodí šest chlapů na jeden zátah. Není to bezchybná věc, ale jako žánrová jednohubka naprosto dostačující záležitost. Škoda, že se nikdy nedočkáme původní verze, která měla podstatně delší expozici a větší nálož akce. I tenhle "kastrát" mně osobně ke spokojenosti stačí.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
5
Akčňák se Seagalem z 90.let,který je na svoji dobu docela dobrý.Jack Taggart je zde jako ochránce prostředí od toxických odpadů.Seagal je tady však,co se týče akce průměrný.Tento film však není až tak špatný.Je zde i plno napětí.Seagal už měl ale lepší filmy.