Do naha!

73%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 851 bodů
5
Hořká komedie? Ale ne, stěží komedie. U mě se dostavilo veliké zklamání. Příběh suchý, jako anglický humor a jestli mě mají rozesmát chlápci v kožených slipech, tak opravdu ne. vše je takové obyčejné, byť to není vyloženě trapné a netlačí se za každou cenu na strunu. U mě se dostavil maximálně průměrný zážitek.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Britská pohodovka, která těží z dost povedeného námětu a neskutečně vychytanému obsazení v čele s dnes už s hvězdami Carlylem a Wilkinsonem....7/10
Fingon
16 886 bodů
6
Od "nejlepší britské komedie posledních let" jsem čekal přece jen o dost víc.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
10
Zdařilá komedie, která s humorem dovede vyprávět o vážném tématu a takové filmy mám rád. Tvůrci byli dokonce takoví kabrňáci, že se rozdělili o ohromný zisk z filmu i s dělnickými profesemi. Povedené!
evismaior
evismaior
4 254 bodů
10
Tenhle film o nezaměstnané partě bývalých ocelářů, kteří si zpravidla přivydělávají prodejem železných nosníků do sběrného dvora a pak je napadne, že by se nějaké peníze daly vytřískat i ze striptýzového představení, prostě miluju stejně jako každého jednotlivého "tanečníka". Jejich charaktery jsou skvěle napsané a zahrané, vede samozřejmě vůdčí typ party v podání Roberta Carlylea, na jehož postavě oceňuju, že to vlastně všechno dělá především kvůli tomu, aby ho bývalá žena nemohla definitivně odstřihnout od syna, ale je tu samozřejmě i jeho smolařský obtloustlý kamarád, hráč na trubku s nemocnou maminkou a sebevražednými sklony nebo jejich bývalý šéf, který není schopný doma kápnout božskou o tom, že ho vyrazili z práce, a raději každé ráno znovu a znovu navléká oblek, oprašuje zahradní trpaslíky a vyráží jakože do práce. Nacvičování jejich tanečního čísla mě vždycky znovu dostane:-)