Šarlotina pavučinka

58%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 697 bodů
6
Pěkná zvířátková podívaná pro děti a možná i celou rodinu. Příběh je to známý, líbí se mi však animace, zvířata vypadají opravdu dobře a pocit, že se díváte na opravdové obyvatele jedné stodoly je opravdu věrný. Nenáročný rodinný snímek, který má určitou kvalitu - 60%.
lamps
lamps
15 156 bodů
5.5
Ale nebylo to zase tak špatné. Když už nic, tak alespoň krysák Templeton vyprodukuje dostatečné množství zábavy, aby nahradil ostatní zvířecí osazenstvo. Herecké výkony samozřejmě jen průměrné, ani role Dakoty Fanning mě nedokázala nijak vytrhnout. Ale o to tady pochopitelně vůbec nešlo, na prvním místě jsou jen zvířata, která ale bohužel měla kromě světlejších chvilek i momenty o dost slabší. Ani bych neřekl, že je to film, který je určený jen pro děti a naprosto nevhodný pro dospělé. Spíše záleží na vkusu každého diváka a jeho ohleduplnosti k hloupému a jednoduchému scénáři, kterému je předurčen šťastný a "poučný" konec. Ovšem mám takový dojem, že úzkostní arachnofobici asi nebudou dvakrát nadšení.
saboter
saboter
3 564 bodů
6
Slušná adaptace knížky která opravdu hlavně děti možná i rozbrečí efekty super a ujde i CZ dabing ale kde nic tu nic dospěláka může film nudit a humor je opravdu nanic a film si mohl si adaptace vytěžit daleko více ale itak je to slušné a Julia Roberts je skvělá samozřejmě v oreginále ale roly si zde i stříhne Oprah winfrey a reba Mcentire s deníku zasloužilé matky.
harry456
harry456
2 437 bodů
7
Velice dojemný příběh!
michaela159
michaela159
1 045 bodů
7.5
Pěkný a smutný film.