Štěstí na dosah

80%

Komentáře a recenze 13

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 697 bodů
9
Tohle je velká paráda a geniální výkon Willa Smithe. Byl jsem doslova vtažen do děje a o to více, že je příběh založený na skutečné události, i když některé situace jsou těžko uvěřitelné. S hlavní postavou jsem prožíval každý krach i úspěch, což je jistě díky skvěle režii. Willovi jsem věřil všechno a film jsem si hodně užil.
lamps
lamps
15 156 bodů
7.5
Krásný film o naději a překonávání životních nástrah, který dokáže chytit za srdce, aniž by urazil mozek a přehnaně útočil na slzní kanálky. Will Smith se tu opravdu překonal, předvedl výtečný a procítěný výkon a na listině oscarových nominací se ocitl naprosto zaslouženě. Hlavně díky němu má snímek takovou sílu a nemohl jsem z něj spustit oči, i když bylo vlastně jasné, jak to nakonec dopadne. Takových filmů ať klidně točí více, oni totiž dokážou i silně motivovat, pokud se v životě zrovna nedaří tak, jak by mělo.. Tedy alespoň tenhle to dokáže.
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
8
Kouzelně přitažlivé vyprávění o muži který se ze dna se snaží vyšplhat na vrchol. Trošku Gump, troška Brokovich, skvělý příběh, skvělý scénář a kouzelná režie a přes mírné slabší pasáže to dokáže zaujmout.
jirka26
6 288 bodů
8
Will Smith tady jednoznačně všem ukázal, že patří mezi TOP herce. Já už to o něm ale věděl dávno, heč;-) Štěstí na dosah by bez něj bylo ale silně podprůměrné. Chrise Gardnera je vám chvílemi hrozně líto, když si uvědomíte, že to je podle skutečné události. Nijak převratný film. Měl by se spíše jmenovat Štěstí z dosahu;-)
Standa.
Standa.
6 180 bodů
7
Film o smůle, kde štěstí znamená práce v korporátní společnosti, prostě americký sen. Otec a syn se ale skvěle doplňovali, to jejich pouto tam prostě bylo vidět v každé scéně. Will Smith opět dokázal, že není jenom herec akčních rolí, ale že umí i pořádné drama.
VitvarJane
VitvarJane
4 487 bodů
8.5
Opravdu krásný film o smůle, která se Willovi Smithovi lepí na paty a zároveň o typickém americkém štěstí. Nádherně propracovaný děj, který útočí na vaše city a který nelze ignorovat a chce se to nad tím trochu zamyslet. Skvělý výkon Wlla Smithe.
kery-
kery-
3 671 bodů
10
Tak tohle je určitě jeden z nejkrásnějších "vážných" filmů, co jsem kdy viděl. Celý film jsem byl dojat, cítil smutek, lítost, pocit že bude líp..ale ono líp nebylo. Fakt parádní film, určitě se nejedná o nějakou bezmyšlenkovitou sra*ku, ale o film, který má hlavu i patu!
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
7.5
Vcelku dobrý film.Will Smith je zde vážně dobrý.Jako otec se zde Smith osvědčil...
Edward
Edward
2 481 bodů
10
10/10
harry456
harry456
2 437 bodů
8
Opět něco nového, ale pro Willa Smitha je to přímo pohádkové a pro mě taky.