Jeho fotr, to je lotr!

69%

Komentáře a recenze 22

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7
V podstatě to samí jako v prvním díle. Někoho však napadlo přidat rodiče Gaylorda a udělat z nich naprosté exoty,kteří zas polezou na nervy Jackovi. Už od prvního nástřelu scénáře muselo být jasné,že snímek nebude patřit mezi klenoty v žánru komedie,ale na druhou stranu si je vědomý svého silného obsazení a z toho dokáže vytěžit maximum.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
8
Osobně se mi tenhle díl líbil víc než jednička. Dějově sice pořád nezajímavé, ale celkově mi to přišlo vtipnější a celkově lepší. A hlavně De Niro a Hoffman... ti se hledali dlouho...
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Fakt jsem to nedával. Nejslabší díl série, který boužel vůbec nezachránil ani Hofman a už vůbec ne Straisandka.
hrumsrt
hrumsrt
9 318 bodů
8
Sám nevím, jestli je to lepší než první díl, či nikoli. Je to vlastně hodně podobné, ale mě to tady sedlo přeci jen o trošičku více.. Vynikající Fockers rodinka! Perfektní hned o začátku, není tam prakticky žádný úvod jako v prvním filmu. Co snímek posune zase o úroveň výš, je prostě vynikající dvojice Streisand a Hoffman. 80%
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
8.5
Po nedotažené (a chvílemi nudné) jedničce, konečně přichází díl, kde je vše napraveno. Potěší jak nové postavy, tak i zásoba vtipů, které konečně správně fungují a udržují tempo. Roach za čtyři roky zbystřil a dohnal si vzdělání, protože po obyčejné jedničce předvedl něco nezapomenutelného.
p.a.douch
p.a.douch
8 350 bodů
4.5
Pro mě zklamání a myslím, že strašně promrhanej potenciál. Škoda, škoda - takový obsazení a vcelku slušnej první díl. Zkrátka na tomhle filmu mě skoro nic nebavilo. Barbra Streisandová mě vyloženě otravovala. Na trojku snad ani nenajdu odvahu.
kedl
kedl
6 380 bodů
7
Scenar plnych klise, lacineho humoru, kde je predem jasne jak to dopadne.. To cim se ale tenhle film lisi od ostatnich jsou skvele napsane a zahrane dialogy .. Mam sto chuti si z filmu vystrihat jen sceny s Dustinem Hoffmanem.. jeho komedialni talent je neco co se nevidi kazdej den.. a propo.. nepripomina vam De Niro porad monstrum z Frankeinsteina??:-) ma na to jeden vyraz ve tvari, kterej mi to vzdycky pripomene.. nehlede na to, ze ten vyraz pouziva v kazdym filmu.. :-)
Floridsky
4 376 bodů
8
Výborná komedie plná šťavnatých a ujetých fórků. DeNiro a Hoffman si to uživají.
evismaior
evismaior
4 254 bodů
7
Ben Stiller v roli zamilovaného mladíka, který si pořád ještě chce vzít dcerku agenta CIA rádoby na odpočinku. Stillera ani v tomhle dílu moc nemusím, ale je tu opět Robert De Niro snad ještě proradnější než dřív a jeho kruh důvěry, kde zřejmě zůstane poněkud osamocený. Druhý díl se mi líbil o něco víc než první, a to zejména zásluhou včlenění liberálních rodičů hlavního hrdiny v podání naprosto perfektního Dustina Hoffmana a neméně skvělé Barbry Streisand.
kubas369
4 086 bodů
6
Vyměňte v první díle neuvěřitelně trapnýho Wilsona a místo něho dodejte dvojici Streisand a Hoffman k nim si připýchněte "geniální" děcko, které se rádo lepí k chlastu a najednou je to docela i vtipný ikdyž žádný zázrak to taky není ale rozhodně nejvtipnější a nejlepší díl celé trilogie.