Personal Effects

61%
Personal Effects
Personal Effects
Walter, mladý zápasník národního týmu se vrací domů na pohřeb své sestry. Přijme tam pracovní nabídku a zároveň se pokouší vypořádat se sestřinou smrtí. Přichází do malého městečka, aby se pomstil vrahovi své sestry a potkává tam starší ženu potýkající se s podobnými problémy jako on.



hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Hodně nenápadné drama, které určitě mohlo dopadnout líp nebýt Kutchera (asi je móda do něj kopat - ale proč ne), protože ten za celý film z kapsy vytáh pouze 2 výrazy, a to na takovou roli opravdu nestačí. Nicméně, i přes to u mě převládá spíš spokojenost. Je to zásluhou pomalu plynoucího děje, krásné Michelle (i v těch 50 je k nakousnutí) a toho neslunečného studeného počasí, které alespoň u mě působilo dost depresivně...Slabší 4 => 6.5/10
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
6
Kvalitní drama, které má vše co k tomu patř. Má i své kvality, které se mu nedají odepřít, ale já prostě nejsem moc velkej fanda těchto snímků, tedy ne, že bych byl odpůrcem dramat, ale mám raději ty kvalitní, které se prvoplánově nesnaží útočit na divákovy city a city akademiků. Jako vždy jsem po půl hodině utrpení začal dělat něco jiného a jen a jen poslouchal tlachy, které jsou tím zásádním pro tento druh filmů, ovšem zde jsou naprosto nijaké, a až šokující konec mě zaujal. Po herecké stránce zaujme především Michelle Pfeifer, Ashton Kutcher jako vždy a všude absolutně prkení, ikdyž mu nelze odepřít, že se s touto rolí popral jak nejlépe mohl, Kathy Bates je tu jen do počtu a nemá tolik prostoru jako Kutcher a Pfeiffer, což je škoda. Za zmínku stojí snad ještě slušná hudba. Ovšem tímto končí.

Dodatečné informace

Původní název:
Amour Sous Influence (více)
  • USA Personal Effects
  • USA Amour Sous Influence
  • USA Por Amor
  • USA Prosopiki ypothesi
Země původu:
USA
Tržby:
0,47 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění