Dostaňte agenta Smarta

65%

Komentáře a recenze 8

Dle počtu bodů
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
8
Ach bože. Další parodie na špionážní filmy. Další příběh o agentu - idiotovi, který se nedopatřením stane důležitým. To jsem si říkal, když jsem o Smartovi slyšel prvně. Nicméně výsledek jepřeci jen o dost lepší. Povedené gagy, na žánr chytrý humor a Steve Carell v první roli, která mi není nesympatická. Příběh je sice docela obyčejný, ale potěší, že agent Smart tentokrát není naprostý idiot, ale jen obyčejný chlápek, který chce být agent a ne vždy se mu to daří. Tento rozdíl se může zdát nepatrný, ale ve skutečnosti zařídil mnohé. Z obyčejného námětu udělal zábavnou, ale ne hloupou podívanou, kterou si možná ještě někdy rád připomenu. 70%
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Tím čím pro mě byl Hot Fuzz loni, je tenhle film letos. Parádní akční komedie s jedním úžasným tanečním číslem :)
M3lios
M3lios
9 140 bodů
8
Moderné paródie majú ešte stále, čo ponúknuť ak sa tvorcovia dokážu preniesť cez humor z deväťdesiatok, ktorý bol naposledy vtipný niekedy pri natáčaní Utopenca na úteku. Agent Smart si zo špionážneho žánru robí rovnakú srandu ako jeho britský konkurent Johnny English, no pridáva si do toho svojrázny, trhlý humor. Ak do filmu vopcháte eso Carella a tvorcu bláznivej strelly 33 a 1/3 vždy z toho bude aspoň priemerná komédia. Ale na viac ako jedno pohodové zhliadnutie to nevidím. To je asi aj jediná vec, čo môžem vytknúť, pretože paródie sú od toho, aby ste sa k nim opakovane vracali a vždy v nich našli nejaký nový komediálny prvok. 71% a Známka: C+ ... Štyri hviezdy sú len môj osobný názor.
Matli
Matli
8 300 bodů
6
Dobrá akční komedie, co dodat. Nějakej ten dolar tam zahučel, to je znát, ale nic závratnýho to není, prostě pohodovka na večer. Párkrát se i člověk pousměje, ale celkový dojem z filmu už je vlastně zapomenut. Překvapilo mě dost známých tváří, takže malé bezvýznamné +. 62%
cerfik
cerfik
7 890 bodů
4
Komedie typu sexy kočka, idiot co přehrává a k tomu nálož rádoby akce a extrémní snaha o vtipnost. Jestli tohle je model komedie 21. století, tak potěš nás. Mě tyhle komedie bez inteligentního humoru a k tomu scénáře na dračku a pokusu mixovat komedii s akčním filmem opravdu nebaví.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
6
Hodně průměrná komedie, ještě s průměrnějším akcí, které je docela dost, ale je taková nijaká, působí občas i trochu televizně, a co se týče humoru tak toho se mi zde zdálo zase naopak po skromnu. Anne Hathaway je krásná a i schopná herečka rozhodně největší plus, Steve Carell mě jako komik nebere a to vůbec, vychválím snad ještě Alana Arkina a Dwayne Johnsona, kterej více a více dokazuje, že na to jak tupě vypadá tak možná umí i trochu hrát a v komediích mu to také půjde. Za zmínku stojí snad jen ještě ucházející hudba, ale jinak jde o průměrnou akční komedii.
kubas369
4 086 bodů
4
Americká verze Johnny Englishe, která se má od svého staršího bratříčka hodně co učit. Steve Carella mám od srdce rád ale už to tak není s jeho smyslem pro hůmor. Ono ne že by tam pár věcí vtipných nebylo (proto, dvě hvězdy a né odpad)ale myslím, že má prostě navíc no.
Terabithian
297 bodů
8
Osobně mi vůbec nevadilo, že to moc nedrží při sobě a že poslední třetina představuje zoufalé tápání, jakým smysluplným způsobem takto bezdějový film zakončit. Ze všech možných adjektiv se „hloupý“ hodí ke Smartovi (k filmu, u postavy je to relativní) nejméně, jeho absurdní humor totiž má svou logiku a několikrát mne překvapilo, jak chytré jsou hlášky a jak srozumitelné je chování hrdinů.