Bratz

33%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
Fingon
16 886 bodů
6
Buď je ve mně duše patnáctky, nebo jsem už totálně zblbnul z vysokoškolského studia... případně obojí a ještě se navíc dokážu na filmy tohoto typu dívat s určitým nadhledem. Bratz jsou místy tak krásně ironickým snímkem, až radost pohledět. Bojují proti sobě ideje policejního státu a myšlenka learning college, obojí aplikované na americkou střední. Kasty či kliky jsou zde dovedeny ad absurdum, stejně tak jako My sweet sixteen party, která jakoby z oka vypadla párty pořádané Paris Hilton v ... jak se jmenovala ta pytlovina z produkce National Lampoon? Taky je to odpad... moment, vzpomenu si... Jo, Trhni si! Zvláště v úvodní části jsou hojně užívané zrychlovačky a rychlý střih, který mě bavil. Meredith přehrávala tak nádherně, že bych to fakt viděl na Oscara (sorry, ale tohle se fakt musí umět) a její hudební výstupy jsou o tři řády zábavnější než zbylá hudební čísla, která by se možná dobře vyjímala v High School Musical - a u toho posledního, přisámbůh, určitě vylezl z hrobu i Kracauer se svým Ornamentem masy. Škoda těch čísel a zvláště pak šíleně plytkého scénáristického kiksu, ve kterém jeden ze Spratků vycouvá, aby si to nakonec s pomocí babičky rozmyslela a všechno kolegyním řekne (nebo to tak fakt mezi patnáctkama chodí?).
Milandob
Milandob
8 900 bodů
0
ak ste mlade dievca (najlepsie este pred prvou menstruaciou), zbieratie babiky "bratz" (ci citate komix alebo co to vlastne je), alebo vas vzrusi pohlad na 15 rocne babenky (vacsinou v kratkych sukniach) tak mate sancu ze sa vam to bude pacit... v opacnom pripade..
Matli
Matli
8 300 bodů
2
Nevěřím, že kdokoliv soustředěně sledoval tento film je ještě naživu. Hrozná americká kravina pro šestnáctiletý američanky. Stupidní děj i herecký výkony. Jon Voight byl asi našrot, když podepisoval smlouvu o účasti na tomto. Půl hvězdičky za scény, kde nehrála žádná puberťačka a čtvrt hvězdičky za videoklip během titulků (zbytek se hold zaokrouhlil nahoru). 10%
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
0
Rozhodl jsem se, že udělám sérii těch nejhorších filmů vůbec a mám pocit, že to nebyl dobrý nápad. Upřímně tyhle filmy stojí za absolutní kulový a nemá cenu je brát jako filmy, spíš možná jako video na vypuzení mozku z hlavy. Pozorovat růst trávy v reálném čase je inteligentnější možnost strávení života, než koukat na tohle. Tento komentář použiji u všech těchto filmů, protože se nenajde jediný, na který by to nesedělo.