Slečny přijdou později

56%
Slečny přijdou později
Plakát traileru
Zapomenutá detektivka se Svatoplukem Benešem v hlavní roli se soustředí na ty neduhy minulého režimu, které bylo povolené glosovat - hlavně rozkrádání majetku v socialistickém vlastnictví a nedovolené podnikání. Kriminalisté zde přijdou na stopu nezákonných machinací v pohostinství, zahraničním hostům jsou dokonce nabízeny sexuální služby. Mládeži přístupný příběh se však odvíjí líně, nenápaditě, důraz klade na přemíru tupě přednášených dialogů, které nahrazují akci i napětí.



avenis
avenis
8 131 bodů
3
Unylé, rozvláčné, uspávající. A na konci jsem nepochopila, jak se to vlastně stalo... Ani můj oblíbený Šmída to nezachránil. Jediné, co snad dnes má nějakou hodnotu, jsou dobové interiéry, účesy a šaty zúčastněných dam. (25.11.2021)
kawa
3 388 bodů
5.5
Slabý film, který skončil již svým obsazením hlavních rolí, a brutálním dabingem, jindy skvělé Kreuzmannové za Olgu Schoberovou. S tím co měl režisér k dispozici, šlo udělat mnohem víc.
tindersticks
tindersticks
783 bodů
5
Zapomenutá (právem) detektivka, která se točí kolem prostituce, díky čemuž múžeme vidět Olgu Schoberovou (poprvé, ale ne naposled v tomto roce) v negližé. Celkový dojem je ovšem dosti utrápený, Bohumil Šmída, v oné době herec s oblibou obsazovaný většinou průměrných kriminálních případů ani další nenabídnou nic nad obvyklý .socialistický standard. Co zbyde v paměti? Snad jen režisér Herz v roličce smyslného Eyptana.

Dodatečné informace

Původní název:
Slecny prijdou pozdeji (více)
  • Československo Slečny přijdou později
  • Československo Slecny prijdou pozdeji
  • Československo A kisasszonyok később jönnek
Premiéra v ČR:
20. 5. 1966
Země původu:
Československo, Česká republika, Slovenská republika
Čeština:
Slečny přijdou později je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch