Beowulf

65%

Komentáře a recenze 11

Dle počtu bodů
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
Je dost dobře možné, že jako hraný film by to bylo potřebně spektakulární, ale v tomto mrtvolném CGI mi to hlava nebere. Ani v době vzniku, natož dnes. Zemeckis očividně není moc soudný, když tak krutě neodhadl možnosti technologie.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
10
Dějově a vizuálně naprosto dokonalé. Do detailů propracovaný příběh. Efektně jedinečné.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
2
No tak tohle se vážně nepovedlo... Špatný po všech stránkách. Jedna hvězda za nápad to udělat jakože animovaně.
bidlobox
3 802 bodů
7
Legendární příběh o boji hrdinského soka Beowulfa s ďábelským Grendelem se dočkal svého digitálního animovaného hávu. Přes veškerou evidentní snahu tvůrcu mu ale tenhle oblek moc nesedí. Právě ona animace je kámen úrazu, protože nás nedokáže do světa středověkých legend dostatečně vtáhnout, dát nám uvěřit, že akce na plátně je skutečná. U tohoto filmu je dobře patrné, že Zemeckisovo úsilí o dotažení motion capture je tak akorát v půli cesty. Na animovaný film vypadá moc hraně a na hraný film příliš animovaně. Není to prostě ono.
kery-
kery-
3 671 bodů
6
no tak co si budem nalhávat - stálo to asi hodně peněz. Ale kdybych měl komentovat film dějově, tak se tam děje doslova velký kulový. K tomu když odmyslím Perfomance Capture tak film je jen vysokorozpočtový béčko (a to "vysokorozpočtový" soudím jen podle závěrečné scény s drakem). ale zase když Perfomance Capture neodmyslím tak se na to i dá dívat :) Ale čekal jsem od toho víc..Další + je za výborný konec a "nahou" Angelinu (ano, opět myslím na svého chuja).. Moje hodnocení je 70%
saboter
saboter
3 564 bodů
7.5
Legendární příběh o démonech a ďábelských věcí se opravdu povedl i když chybi se najdou a to hlavně animace ty jsou sice skvělé ale i celkem vadí protože možná neumí tak vtáhnout ale příběh te se skvěle nese a dovedevás daleko a herecké výkony jsou taky suprové a tak by se vám mohl film líbyt a pozor film je horor ne dětskej když je animovanej.
Ombak_Penari
2 764 bodů
7.5
V zásadě povedený fantasy film, zábavný, akční a dobře zahraný, ale celková digitální podoba mi vůbec neseděla, hrané určitě lepší. Chvílemi mi připadalo, že se dívám na intro nějaké PC hry. Jinak ale dobrý film pro milovníky fantasy.
karlik4801
1 942 bodů
2
Hrozně mi vadí to zbytečné provedení. U Temného obrazu byla předělaná animace stylová, tohle kdyby vzniklo jako normální film, dopadne to mnohem lépe. Protože Beowulf má pevnou základnu, ale z hlediska zpracování je naprosto nevyužitá. Tudíž už jen ten pohled na film mě nudil.
majk123
majk123
884 bodů
4
nic moc
Batista
Batista
445 bodů
8
Pěkně zpracovaná pohádka. Viděnov IMAXu, takže pocity ze 3D jsou skvělé.